ZVOK V NAJBOLJ PRISTNI OBLIKI

Podjetje Huawei je na slovenskem trgu predstavilo slušalke FreeBuds Pro 2, novo generacijo vrhunskih akustičnih brezžičnih slušalk, ki ponujajo izjemno zvočno doživetje. S Huaweievim znanjem pri snovanju brezžičnih slušalk, FreeBuds Pro 2 nadaljujejo tradicijo predhodnic in zagotavljajo zvok nad katerim bodo vaša ušesa navdušena.

  

Doživite zvok v njegovi najbolj pristni obliki visoke ločljivosti

Huawei FreeBuds Pro 2 imajo edinstven dvojni zvočni sistem, ki pametno usklajuje dve gonilni enoti, zaradi česar delujeta v popolni koheziji in poskrbita za odličen zvok. Uporabljajo ravno membrano, ki jo običajno najdemo v slušalkah najvišje kakovosti. Ta dodatno poskrbi za natančno izražene visoke tone in globoke base, dinamični gonilnik s štirimi magneti za srednje in nižje frekvence pa zagotovi močnejše nizke tone. Rezultat je širok razpon zvoka, od 14 Hz do 48 kHz za resnično bogato kaskado zvoka. Opremljene s trojno prilagodljivim EQ, lahko slušalke samodejno nastavijo zvok glede na strukturo ušesnega kanala, držo pri nošenju in raven glasnosti za personaliziran zvok v realnem času. Skupaj s protokolom zvočnega kodeka visoke ločljivosti LDAC™, je zvočna izkušnja za uporabnike dodatno optimizirana. S certifikatoma HWA in Hi-Res Audio Wireless Certification vam omogočajo, da doživite zvok na najboljši možen način, ne glede na to, kako, kje in pri kakšni glasnosti predvajate glasbo. Huawei je slušalke FreeBuds Pro 2 izdelal v sodelovanju s podjetjem Devialet. Blagovni znamki sta združili moči in ustvarili izjemno kakovostno akustično izkušnjo, s katero boste zadovoljili tudi najzahtevnejše avdiofile.

Napredno odpravljanje hrupa

Huawei FreeBuds Pro 2 se lahko pohvalijo z naprednim aktivnim odpravljanjem hrupa. Revolucionarni tri-mikrofonski sistem ANC s tremi visoko občutljivimi mikrofoni poveča povprečno globino ANC za 15 % v primerjavi s predhodnimi slušalkami in prispeva k širšemu frekvenčnemu razponu 50 Hz do 3000 kHz, medtem ko inteligentni dinamični ANC natančno prepozna zunanje okolje zvočnega polja in izbere ustrezen način odpravljanja hrupa za udobno poslušanje. Inteligentni dinamični ANC 2.0 med drugim odpravlja tudi hrupne zvoke motorjev v letalskih kabinah in uporabnikom omogoča tiho ter mirno potovanje. Nova tehnologija za odpravljanje hrupov pri klicih, ki omogoča jasne, tihe klice, temelji na sistemu s 4 mikrofoni in edinstvenih algoritmih Huaweieve globoke nevronske mreže (DNN). To pomeni, da lahko slušalke natančno zaznajo človeške glasove, hkrati pa izboljšajo odpravljanje hrupa, tako da lahko uporabniki izkusijo čisto kakovost zvoka pri glasovnih ali video klicih, ne glede na to, kje se nahajajo. Z novo, proti vetru odporno zasnovo, slušalke poskrbijo za učinkovito zmanjšanje hrupa vetra. V kombinaciji z inteligentnimi algoritmi tako omogočajo odlično kakovost klicev tudi ob močnem bučanju vetra.

Boljša povezanost pomeni več udobja

Slušalke Huawei FreeBuds Pro 2 je mogoče brezšivno povezati z dvema napravama hkrati in preklapljati med obema v realnem času. Način dvojne povezave deluje z vsemi Huaweievimi napravami, vključno s pametnimi telefoni, tablicami, prenosnimi računalniki in pametnimi urami, slušalke pa so sicer kompatibilne s sistemi Android, iOS in Windows. Center za zvočno povezavo (Audio Connection Centre) uporabnikom za enostavnejše preklapljanje med napravami omogoča ogled zadnjih 10 naprav, ki so bile povezane s slušalkami. Prav tako pa jih je mogoče samodejno zaznati prek vmesnika Super naprava (Super Device) na zaslonih naprav Huawei in jih s preprostim potegom tudi povezati.

Zmogljivost na vseh področjih

Huawei FreeBuds Pro 2 so majhne, a zmogljive brezžične slušalke, ki jih odlikuje dolga življenjska doba baterije. Z vklopljenim sistemom ANC lahko bo baterija zdržala do 4 ur neprekinjenega poslušanja in 18 ur s polnilno škatlico v kateri se nahaja dodatna energija. Z izklopljenim ANC se čas neprekinjenega predvajanja podaljša na 6,5 ure poslušanja oziroma 30 ur s polnilno škatlico. Najnovejše slušalke sicer podpirajo tudi možnost povratnega polnjenja, in sicer tako, da polnilno škatlico prislonite na vaš telefon ali tablico, ki ima prav tako to možnost. Poleg tega pa so odporne tudi proti pljuskom vode po standard IP54, tako da jim dež in znoj ne prideta do živega.