Zvok čistega udobja Montblanc MTB 03

Ko je Montblanc prvič predstavil svoje slušalke za ušesa, je svojo strast do izdelave približal luksuznim popotnikom, ki so iskali visokokakovostno zvočno rešitev. Kot odgovor na vseprisotnost brezžičnih slušalk za ušesa v vsakdanjem življenju Montblanc predstavlja svoje prve slušalke za ušesa z elegantnim dizajnom, ki ga je navdihnila njegova ikona za pisanje, in zvokom, oblikovanim za individualne potrebe lastnikov.

  

Slušalke za ušesa MTB 03 so navdihnjene z značilno estetiko brezčasnega pisala Montblanc Meisterstück in imajo temno črno svetlo smolo, ki spominja na površino slavnega pisala, ter beli znak Montblanc, ki ga krasi. Z optimalnim ergonomskim prileganjem in iz visokokakovostnih materialov so oblikovane tako, da izpolnjujejo potrebe svojih uporabnikov na vsakodnevnih pustolovščinah, saj ponujajo aktivno odpravljanje šumov z načinom v živo ter vodoodpornost. MTB 03 ima tudi funkcijo dotika za enostavno upravljanje ključnih zvočnih aktivacij, kot je predvajanje/pozaviranje zvoka ali sprejemanje klicev.

MTB 03 je zaščiten v črno prevlečenem aluminijastem polnilnem ohišju in se lepo prilega v žep ali elegantno stoji na mizi v pisarni ali doma, na voljo pa je tudi brezžično polnjenje. Montblancova ljubezen do podrobnosti se kaže v dragocenih detajlih v zasnovi slušalk, vključno s subtilnim kromiranim obročem z graviranim napisom Montblanc. Pri oblikovanju zvoka slušalke MTB 03 se je Montblanc obrnil na priznanega zvočnega inženirja Axela Grella, ki je vrhunske strojne komponente uglasil na višjo raven. Z njegovim prispevkom je Montblanc ustvaril uravnoteženo zvočno uglasitev, ki odmeva pri njihovem občinstvu, kar je zvočni podpis znamke Montblanc. “Slušalke so postale tako pomemben del naših vsakodnevnih prizadevanj in digitalne rutine, zato smo želeli ustvariti visoko zmogljivo rešitev, pri kateri smo uporabili vrhunske materiale, da bi zagotovili subtilno, a elegantno izjavo kakovosti z dizajnom, ki je edinstven Montblanc. Tako kot je pisava vsakega posameznika drugačna, je tudi sluh vsakega posameznika drugačen, zato je za optimalno izkušnjo potrebna raven prilagoditve, ki jo lahko ponudi Montblanc Sound Signature,” je ob predstavitvi slušalk povedal Dr. Felix Obschonka, direktor novih tehnologij pri znamki.