ZVOČNA IZKUŠNJA, PODOBNA TISTI V SUPER AVTOMOBILU

Na enak način, kot je izkušnja vožnje z avtomobilom Bugatti zasnovana na neprimerljivi ravni, je tudi nova kolekcija Master & Dynamic Bugatti svojevrsten spoj umetniškega znanja in inovativne tehnologije, ki zagotavlja neprimerljivo izkušnjo poslušanja.

  

“Vožnja z avtomobilom Bugatti dobesedno vzburja vse čute, vključno s sluhom. Žvižg štirih turbinskih polnilnikov motorja W16, mogočen zvok izpušnih plinov in intenzivnost zraka, ki se pri neprimerljivi hitrosti pretaka po karoseriji, so bili za nas pravi vir navdiha. Upamo, da bomo to zvočno čarobnost vnesli tudi v kolekcijo Master & Dynamic za Bugatti, saj smo naše najsodobnejše izdelke opremili s tehnologijo, ki spominja na moč Bugattija ter z zvočno izkušnjo, ki bo tako vznemirljiva kot vožnja z njim,” je povedal Jonathan Levine, izvršni direktor in ustanovitelj podjetja Master & Dynamic.

“Bugatti sodeluje z blagovnimi znamkami, ki niso le vodilne na svojem področju, temveč ustvarjajo izdelke, ki vznemirjajo dušo. Master & Dynamic je ena takšnih znamk, ta omejena kolekcija avdio dodatkov pa bo lastnikom omogočila, da doživijo živahen, vseobsegajoč zvok na enak način, kot je to mogoče med vožnjo enega od naših hiperšportnih avtomobilov. Skrb njihove ekipe za izjemen dizajn in kakovost se natančno ujema z etosom naše znamke,” je dejala Wiebke Ståhl, izvršna direktorica pri Bugatti International.

Zvočne naprave v zbirki Bugatti so sestavljene iz izbora najnaprednejših modelov podjetja Master & Dynamic, vključno z brezžičnimi slušalkami MW75 s tremi načini aktivnega odpravljanja hrupa in 32-urnim delovanjem baterije, gaming brezžičnimi slušalkami MG20, ki zagotavljajo popolnoma poglobljeno izkušnjo prostorskega zvoka 7.1, brezžične slušalke MW08 Active Noise-Cancelling True Wireless Earphones pa so lahke ter vzdržljive in zagotavljajo 42 ur skupnega časa predvajanja.

Barve kolekcije predstavljajo še en poklon Bugattijevi dediščini in trenutni paleti hiperšportnih avtomobilov. Odtenki francoske dirkaške modre spominjajo na zgodnje dirkalnike Grand Prix, ki so vzpostavili Bugattijev motošportni sloves, medtem ko je temno oranžna barva uporabljena v čast vozil Bugatti World Record Edition, vključno s Chiron Super Sport1. Mreža, za kateri so v vsakem paru slušalk nameščeni zmogljivi zvočni gonilniki iz lahkega in močnega berilija, je za konec navdihnjena z znamenito Bugattijevo rešetko v obliki podkve. Kolekcija Master & Dynamic pod črto v svoji konstrukciji odraža materiale, ki jih najdemo v Bugattijevih hiperšportnih avtomobilih, pri čemer znanje obeh znamk zagotavlja optimalno zmogljivost in vzdržljivost. Čezušesni del slušalke MG20 je tako na primer izdelan iz neverjetno močnega in lahkega magnezija, prav tako kot platišča, ki so na voljo za nekatere modele Bugatti. Na otip prijetni aluminijasti upravljalni elementi v kolekciji Bugatti Master & Dynamic na drugi strani spominjajo na zapletene aluminijaste podrobnosti, ki jih najdemo v hiperšportnih avtomobilih Bugatti, vključno s prestavno ročico modela W16 Mistral, ki je rezkana iz masivnega bloka te lahke in trpežne kovine.

Kolekcija Master & Dynamic for Bugatti je od 30. marca na voljo v predprodaji na MasterDynamic.com, MasterDynamic.co.uk in MasterDynamic.eu. Brezžične slušalke MW75 ANC so na voljo za /€699, brezžične slušalke MG20 za €599, slušalke MW08 z aktivnim odpravljanjem hrupa pa so na voljo za 449 €/.