ZNANI SO NOSILI: RIHANNA

Čeprav je Super Bowl LVII končan, v uredništvu revije DAVID še vedno uživamo v nekaterih najbolj nepozabnih trenutkih dogodka, zlasti glede Rihanninega nastopa.

  

Prilagojeni komplet Loewe in Alaia ter povsem rdeč par superg, plod sodelovanja MM6 Maison Margiela x Salomon, sta bila predmet nenehnih razprav v modni industriji. Navdušenci nad urami pa so opazili tudi razkošno rdečo uro, ki jo je nosila Rihanna in je bila identificirana kot z diamanti okrašena ura Jacob & Co.

Lahko rečemo, da Rihanna resnično izžareva svetlobo in sijaj kot diamant – zato je edino primerno, da vsak dodatek, ki ga nosi, poudari njeno briljanco. Rihanna se je, ko je zavihala rokave, tako pohvalila z izjemnim časomerom Jacob & Co. Brilliant Skelton Northern Lights na zapestju. Časomer je bil sicer oblikovan tako, da se ujema z njeno obleko, sama ura pa je bila predstavljena na Instagram računu Jacob & Co., kjer se je bohotila s svojimi okroglo brušenimi diamanti, ki so krasili okvir, poleg njenega 44-milimetrskega ohišja in konstrukcije iz nerjavečega jekla.

Poleg tega je tudi krona okrašena s tridesetimi okroglimi belimi diamanti in je ocenjena kot vodoodporna do globine trideset metrov. V skladu z barvno shemo Rihannine obleke je številčnica izdelana iz rdečega mineralnega kristala in se ponaša s parom kazalcev v obliki listov. S svojimi popolnoma rdečimi odtenki se ura, tako kot ostali deli obleke, poklanja Rihanninemu obdobju Anti, hkrati pa je sila primerna za Super Bowl. Vse skupaj na zapestju drži pašček iz rdečega aligatorjevega usnja.

Čeprav je ura za večino internetnih uporabnikov morda nedosegljiva, pa je rdečo izvedbo superg MM6 Maison Margiela x Salomon Cross Low mogoče kupiti pri HBX.