ZNANI SO NOSILI: MICHAEL B. JORDAN

Calvin Klein je pred toplejšimi meseci začel s predstavitijo svoje težko pričakovane kampanje za pomlad/poletje 2023 – in med zvezdami, ki se v slednji pojavljajo pomanjkljivo oblečene, je igralec, producent in režiser Michael B. Jordan.

  

Kampanja ne izpostavlja le najnovejših osnovnih kosov in ikoničnega spodnjega perila, ampak prikazuje tudi Jordanovo čisto zvezdniško moč v množici samozavestnih portretov. Jordanovo prvo sodelovanje s Calvinom Kleinom sta ujela legendarna fotografa Mert & Marcus, v kampaniji pa je Jordan drzno (ne)oblečen na seriji za znamko značilnih črno-belih fotografij, od katerih se vsaka osredotoča na njegovo strastno energijo in fizično intenzivnost.

Michael Bakari Jordan je ameriški igralec, filmski režiser in producent. Znan je po filmskih vlogah kot žrtev streljanja Oscar Grant v drami Fruitvale Station, boksar Adonis Creed v filmu Creed in Erik Killmonger v Črnem panterju.

Jordan na njih nosi spodnje perilo Calvin Klein 1996, Athletic in Modern Cotton Performance iz kolekcije, v slogu zaščitnega znaka znamke pa vsaka silhueta vklučuje pas z imenom blagovne znamke z besedilom v različnih velikostih.

Posnetki Jordanove kampanje za pomlad/poletje 2023 so zdaj na ogled na ikoničnih panojih Houston St. in La Cienega Calvina Kleina ter na družbenih kanalih znamke. Celotna kampanja Calvin Klein za pomlad 2023 bo predstavljena 15. marca, na zgornjih fotografijah pa si lahko ogledate prvo kampanjo Michaela B. Jordana za Calvin Klein.