ZNANI SO NOSILI: LEWIS HAMILTON

Sir Lewis Hamilton med vikendom za Velike nagrade formule 1 rad daje modne izjave (ali dve)… Toda njegov najnovejši zapestni sladkorček – še nelansirana ura IWC Schaffhausen s privlačno barvo ohišja – je še posebej velik zalogaj.

  

Lewis Hamilton je kot ambasador IWC (kot tudi njegov moštveni kolega pri Mercedesu George Russell) v zavidljivem položaju, saj lahko nosi katero koli uro IWC – in IWC je pogosto izkoristil profil vedno priljubljenega dirkača F1, da je na negovem zapestju predstavil nove ure.

Primer: Pred dnevi so Lewisa opazili, ko se je odpravljal v bokse za Veliko nagrado Miamija s še nevideno različico “Lake Tahoe” izjemno priljubljene ure Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar TOP GUN.

Ta izjemna in zapletena 46,2 mm velika zapestna ura je najverjetneje Lewisova najljubša ura, saj sedemkratnega svetovnega prvaka redno videvamo v različici modela “Mojave Desert” (ref. IW503004). A čeprav nam je “Mojave Desert” všeč, je ta nova različica “Lake Tahoe” še bolj privlačna …

Ta novi model prevzema strogo belo keramično ohišje in črno-belo barvno shemo modela Pilot’s Watch Chronograph Top Gun Edition “Lake Tahoe” (ref. IW389105), ki je bil predstavljen lani na sejmu Watches & Wonders v Ženevi, in v sebi skriva večni koledar Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar. Ura Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar, ki je ena najbolj zapletenih ur, ki jih izdeluje IWC, ponuja prikazovalnike datuma, dneva in meseca ter štirimestni kazalnik leta ter večno fazo lune za severno in južno poloblo.

Lastni mehanizem 52615, ki je sodobna različica revolucionarnega mehanizma večnega koledarja legendarnega urarja Kurta Klausa, je eden najbolj natančnih in inovativnih mehanizmov IWC. Ne le, da ga je mogoče v celoti nastaviti s krono, če bo deloval neprekinjeno, bo deloval kar celo stoletje.