ZNANI SO NOSILI: LEBRON JAMES

Na včerajšnji tekmi v Madison Square Gardnu je LeBron James zablestel s premierno predstavitvijo novega sodelovanja Tiffany & Co. x Nike.

  

S svojim novim videzom King James ni zgrešil. Pred tekmo je razkril doslej “nenajavljen” povsem nov suknjič Letterman iz sodelovanja. Popolnoma črna univerzitetna jakna je zaključena z usnjenimi rokavi in grafiko Tiffany & Co. x Nike. Našitki prikazujejo motive, povezane z mestom na sprednji strani v čast New Yorku, mestu, ki v srcu nosi Tiffanyjevo dediščino in dva zznačilna logotipa na zadnji strani. Večina grafik je upodobljena v Tiffany modri barvi.

Eden najboljših vseh časov je nosil tudi ujemajoče se superge Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 (o katerih smo pisali včeraj), ki so oblečene v prvovrsten zgornji del iz črnega semiša z usnjenimi kljukicami “Tiffany Blue” Swooshes na vsaki strani.

Težko pričakovano sodelovanje med Tiffany & Co. in Nike naj bi luč sveta ugledalo 7. marca. Posebna izdaja Air Force 1 bo dostopna prek Nikejeve aplikacije SNKRS, v prodajalnah Tiffany Flagship Next Door ter Tiffany & Co. SoHo in v izbranih prodajnih mestih Nike po vsem svetu. Srebrni izdelki bodo na voljo na spletnem mestu tiffany.com.

Trenutno sicer še ni znano, ali je univerzitetna jakna le del ponudbe prijateljev znamke ali pa gre dejansko za del večjega nabora oblačil, načrtovanih za prihodnost.