ZNANI SO NOSILI: DRAKE

Drake je zagotovo izboljšal svojo kolekcijo in izbiro nakita, kar dokazuje tudi njegova najnoveša pridobitev.

  

Sara Benedikte Nilsen, norveška vplivnica, je v začetku tega tedna objavila fotografijo z znanim glasbenikom na Eden Rocku v St. Barthsu. Slika z napisom “Začeli smo od spodaj, zdaj smo tukaj,” prikazuje Drakea, ki nosi novo verižico (ali bolje rečeno verigo), ki jo bodo številni oboževalci hip-hopa prepoznali kot tisto, ki jo je v preteklosti nosil Pharrell.

Zdi se, da gre za verižico po meri proizvajalca Jacob & Co. z dvojnim obeskom v obliki rolke iz 22-karatnega zlata, okrašenom z belimi, rožnatimi in rumenimi diamanti ter podoboma jezusa in križa, ki sta v preteklih letih krasili vratove številnih ikon hip-hopa. Ogrlica z obeskom, ki tehta približno 401 gram, je bila nedavno eden glavnih vrhuncev Joopiterjeve velike spletne dražbe, ki je v svoji prvi prodaji zbrala 5,25 milijona USD in zdi se, da je ravno Drake novi lastnik 103.750 USD (94.306,68 EUR) vredne ogrlice.

Čeprav ni jasno, ali jo je Drake kupil ali prejel kot darilo, si raper iz Toronta zdaj lastni enega najbolj zaželenih kosov nakita v pop kulturi.