ZMOGLJIVOST, POVEČANA S TEHNOLOGIJO

Drzna in odločna dišava Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum temelji na drznosti izkušenega pustolovca, ki je pripravljen nadaljevati svoje potovanje prek svojih meja in povečati svoje sposobnosti z obvladovanjem tehnologije. Intenzivna in čutna drznost parfuma Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum se skriva na vrhu, kjer se človek sreča s svojo močjo. Zgodba Prada Luna Rossa je tesno povezana s Pokalom Amerike, najstarejšo trofejo v mednarodnem športu in vrhuncem sveta jadranja. To je intenzivno tekmovanje, ki ga poganjajo tehnologija, spretnost in človeška moč, omejujejo pa ga naravne sile. Italijanska jadralska ekipa Luna Rossa se je rodila leta 1997 in izhaja iz strasti do jadranja in morja Patrizia Bertellija, izvršnega direktorja skupine Prada, ki je v rekordnem času pripravil tekmovanje za Pokal Amerike leta 2000. Dinamično tekmovanje med človekovo inovativnostjo in močjo njegovega okolja se je odrazilo tudi v liniji dišav, ki je prevzela dragoceno ime Luna Rossa. Oda visoki učinkovitosti z visoko inovativnostjo sveže in poživljajoče dišave, s katero se lahko soočite z vsemi izzivi in dosežete najboljše.Moč moškega se sreča z močjo stroja v parfumski vodi Luna Rossa Ocean, novi intenzivni moški dišavi.

  

Dišava, ki združuje obrtniško znanje in vrhunsko tehnologijo, nadaljuje Pradino potovanje skozi avantgardo, eksperimentiranje in prefinjenost. Prada Luna Rossa Ocean je dišava pod kreativnim vodstvom Miuccie Prade in Rafa Simonsa, ki sta jo ustvarila mojstra parfumerije IFF Anne Flipo in Carlos Benaim s pomočjo pionirske tehnologije in najboljših naravnih sestavin. Luna Rossa Ocean Eau de Parfum je okrepljena toaletna voda, ki še bolj poudarja prefinjenost in čutnost ter jo dopolnjuje z inovacijami. AmberXtreme®, najsodobnejša molekula, ki povečuje intenzivnost in razpršilno moč sestavine, poveča moč dišave. Zgornje note se odprejo z osvežujočim in iskrivim občutkom grenivke, ki ga sublimira prisotnost svežih, pikantnih brinovih jagod in poprove esence elemija, ki ustvarijo aromatični val. Srce dišave tvori žajbelj, ki ponuja toplo jantarno noto in jo oblikuje, tako da razkrije njene močne sivkine in medene plati. V tem novem opusu se razkrije značilen kremni iris, ki ga prebudita živahnost in navpičnost kadila, ki ga dopolnjujeta elemi in jantarni lesni akord. Osnovo te nove olfaktorične kreacije sestavlja haitijski vetiver, oblikovan za blagovno znamko Prada, ki ga oplemeniti inovativno srce pačulija. Nota pačulija, ki je bila oblikovana s postopkom frakcioniranja, tako ponuja lahke, dimne note, ki dišavi dajejo lesni, polni magnetizem. Na koncu dišavo zaokroži akord vanilijevega fižola v trojici toplih jantarnih not (vanilija, benzoin), ki okrepijo čutnost dišave.

Steklenička parfumske vode Prada Luna Rossa Ocean se potopi v modre globine oceana in izkoristi ikonične kode toaletne vode Luna Rossa Ocean. V materialih in oblikovanju, ki so navdihnjeni s tehnološko odličnostjo in elegantno, dinamično lepoto ekstremnih jadrnic, se odraža moč elementov, ki kažejo tako moč kot prefinjenost. Intenzivna steklenička s pridihom moči, ki se skriva v njej, je lakirana s prefinjeno gradacijo okrepljene magnetno modre barve, ki se nanaša na novo povečano intenzivnost globin parfumske vode, intrigantnost globin pod gladino, svetlečo igro svetlobe na vodni površini in skrivnostno čutnost oceana. Steklenička je moška, prefinjena in sodobna ter ima ikonično rdečo črto Prada, ki je simbol inovativnosti. Eleganten, nočno črn pokrovček je zaključen z rdečo piko, ki simbolično spominja na luna rossa, rdečo luno. Neustrašni pustolovec se odzove magnetnemu klicu oceana in se znajde na drznih, neznanih mejah. Jake Gyllenhaal je raziskovalec na čelu dišave Prada Luna Rossa Ocean. Ameriški igralec in producent, utelešenje sodobne pustolovščine, združuje fizično in intelektualno moč z razumevanjem tehnologije in inovacij, ki jih obvladuje, da bi izboljšal sebe in svoj poklic, pri čemer se zaveda svojih omejitev, a jih želi preseči. Pod valovitimi jadri jahte Luna Rossa, mojstrovine najsodobnejše tehnologije in na valovih silovito dinamičnega oceana je Gyllenhaal v sozvočju s svojim plovilom ter zasleduje magnetno sled. Gyllenhaal, ki ga spodbuja tehnološka spretnost plovila Luna Rossa, še bolj preseže svoje meje in se s polno hitrostjo podaja proti eterični, rdeči superluni. Igralec Jake Gyllenhaal, ki je ujel živahnost oceana Luna Rossa, je najbolj dinamičen raziskovalec. Film Prada Luna Rossa Ocean je ustvaril večkrat nagrajeni švedski režiser Johan Renck. Renck, znan po sodelovanju z Davidom Bowiejem ter pri HBO-jevih filmih Černobil, Breaking Bad in Vikingi, prinaša svoje razkošno in ostro vizualno vesolje, izbran zaradi visokega tehničnega znanja in spretnega razumevanja modne in luksuzne industrije. Kampanja Luna Rossa Ocean Eau de Parfum krepi kode dišave in spodbuja gorečnost Gyllenhaalovega pogleda, ki nas vabi, da se potopimo v globlji in intenzivnejši ocean. V kampanji za parfumsko vodo Prada Luna Rossa Ocean, ki jo je fotografiral Solve Sundsbo, znan po svojem edinstvenem očesu in ostrih eksperimentalnih tehnikah, je igralec Jake Gyllenhaal v vlogi pustolovca, ki uteleša močno in samozavestno moškost, uravnoteženo z mirnostjo in občutljivostjo, na poti nenehnega razvoja sodobnega človeka z inovacijami in tehnologijo. Oglaševalska kampanja je v obliki skrivnostne podobe, ki je hkrati udarna in čutna ter izraža pionirski duh v človeku, ki ga vsebuje vsaka steklenička Prada Luna Rossa Ocean.

BIOGRAFIJA JAKEA GYLLENHAALA

Jake Gyllenhaal je igralec, nominiran za oskarja in tonyja, s svojim podjetjem Nine Stories pa je tudi pomemben producent. Gyllenhaal je ob boku največjih hollywoodskih filmskih ustvarjalcev igral v več kot šestdesetih celovečercih, med drugim v klasiki Gora Brokeback Anga Leeja, za katero je prejel nominacijo za oskarja® in nagrado BAFTA za najboljšega stranskega igralca, v filmu Nočni jezdec Dana Gilroya, za katerega je bil nominiran za zlati globus, nagrado BAFTA, SAG in Independent Spirit, v filmu Donnie Darko Richarda Kellyja, Sonyjevem najbolj donosnem filmu vseh časov Spider-Man: Daleč od doma Jona Watta in številnih drugih. Na Broadwayu je bil nominiran za nagrado tony za predstavo Sea Wall / A Life (nominacija za tony za najboljšega igralca, nagrada Drama League), za uspešnico Stephena Sondheima Sunday in the Park with George in Constellations (nagrada Drama League), na West Endu pa za This is Our Youth (nagrada Evening Standard). Na odru Ninestories je produciral predstavi Seawall / Alife in SLAVE PLAY Jeremyja O. Harrisa – obe predstavi sta prejeli 16 nominacij za nagrado tony v sezoni 2020 na Broadwayu in obe sta bili nominirani za najboljšo igro. Gyllenhaal trenutno snema predelavo filma ROADHOUSE iz leta 1989 za Prime Video. Še letos ga bomo lahko videli v filmu Guya Ritchieja THE COVENANT.

LINIJA LUNA ROSSA :

Prada Luna Rossa Eau de Toilette
Spodbudna dišava, ki zbuja občutek uspešnosti in intenzivnega tekmovanja.
Fougere, Aromatic.

Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette
Mineralna dišava, ki jo navdihujeta visoka tehnologija in znanost.
Fougere, Woody.

Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette
Osvežujoča dišava, ki slavi ekstremno zmogljivost in športne priprave.
Fougere, Ambery.

Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum
Zapeljiva dišava, ki raziskuje delovanje z občutkom vznemirjenja in moči.
Woody, Ambery.

Prada Luna Rossa Ocean Eau de Toilette
Dišava prefinjenih in svežih kontrastov, ki odpira nova obzorja.
Fougere, Leathery.
Danes je v svetu Luna Rossa Ocean nov dodatek, ki predstavlja intenzivno in nadgrajeno dišavno izkušnjo:

Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum
Sveža in čutna dišava, ki slavi intenzivnost pustolovščine.
Fougere, Woody-Ambery.