ŽIVLJENJSKI SLOG, KI IZŽAREVA POZITIVNO ENERGIJO

Nepozaben dan na plaži otoka Mykonos, turkizno modra voda, čudovite lokacije za fantastične fotografije in izjemne DJ predstave, ves dan! Natakar vam ponudi ledeno hladen, sveže zmešan koktajl in zabava na plaži se začne. Okoli vas se v nekaj sekundah odpre bleščeč otok zabave, ki utripa od poletnega joie de vivre, zabave in razuzdanosti. Kot osvežujoč poletni koktajl, novi Remix Sparkling Island s sadnimi notami limete poskrbi za ultimativni počitniški občutek.

  

“Dišava, ustvarjena kot peneč, osvežujoč poletni koktajl s sadnimi notami limete in pridihom vode za ultimativni počitniški občutek Good Vibes Only!” – Alexandra Monet, parfumerka – 4711 Remix Sparkling Island

Kot uspešna serija so dišave 4711 Remix postale nepredstavljiv del dišavne police. Živahni poletni koncepti se ukvarjajo s tem, kar žene mlado ciljno skupino in to je bistveno. Kolekcija dišav, glasna, nekonvencionalna in pripravljena na vsako avanturo, od leta 2018 prevzema trende v modi, glasbi in plesu mlade generacije. 4711 Remix je več kot dišava, je način življenja z dodatnim valom svežine! Zato zdaj, prav zaradi tega, sledi naslednja novost: prejšnje edicije serije Remix so zdaj na voljo pod imeni “Urban Summer” (izdaja 2020), “Festival Vibes” (izdaja 2021) in “Exotic Paradise” (izdaja 2022), za leto 2023 pa je kolekcija razširjena z vodenim dišečim koktajlom “Sparkling Island”, ki vas bo popeljal v turkizno modro morje otoka Mikonos. Ta dišava se začne s citrusno kombinacijo limete, limone in pomaranče. Vaš spremljevalec za naslednjo poletno zabavo! V srednji noti sadni impulzi zelenega jabolka dopolnjujejo ta dišeči koktajl, med tem ko cvetlični poudarki frezije in ylang-ylanga prebudijo hrepenenje po turkizno modrem morju in sredozemskem počitku. Cedrovina, ambra in mošus poskrbijo za kontrast in raznolikost v spodnji noti, na koži pa pustijo občutek sonca in ustvarjajo poletno dišavo iz kolekcije dišav 4711 Remix, ki vas s harmonijo vodnih in limoninih not popelje stran od vsakdana!

Sodoben dizajn stekleničke in embalaže za konec odraža značilno modro in belo barvno shemo grškega otoka, hkrati pa prevzema elemente valov in mozaikov. Embalaža ustvarja vzdušje, zaradi katerega enostavno želite raziskati otok na „party ladji“ in začutiti edinstveno vzdušje sodobnega kluba na plaži z globokimi zvoki glasbe, ki potujejo skozi vaše telo. S kopico moči se odpravljamo v poletje, polno dogodivščin – gremo na Mikonos!

4711 Remix Sparkling Island – pri nas na voljo od sredine aprila 2023.