ZDRUŽITEV VELIKIH D DIESEL X DUREX

Dvojno zadovoljstvo. Kolekcija Diesel x Durex, ki slavi skupno prepričanje blagovnih znamk o demokraciji, izbiri in spolni pozitivnosti kot človekovi pravici, je v trgovinah Diesel na voljo od 28. aprila 2023.

  

Sodelovanje Diesel x Durex, ki je bilo predstavljeno na modni brvi Dieslove kolekcije FW23 Glenna Martensa in je bilo obkroženo s 200.000 škatlicami kondomov Durex, prinaša Dieslu in globalni skupnosti Durex močno sporočilo o svobodi posameznika, saj to temo postavlja v ospredje kulture. Majice, kapucarji, kape za baseball in džins slogi iz kolekcije so otipljiva uresničitev tega sporočila. To je tudi prvič, da je Durex s posebno kolekcijo vstopil v svet mode.

For Sucsexful Living, drzna igra z mantro blagovne znamke Diesel – For Successful Living (Za uspešno življenje) – je glaven motiv na oblačilih, upodobljen na vidnem mestu. Tu je tudii siva majica, potiskana z novim logotipom, ki združuje kultna logotipa Diesel big D in Durex na prsih ter besedno zvezo For Sucsexful Living čez ramena na hrbtni strani. Podobni slogi so vidni tudi na sivem kapucarju. Na paru kavbojk iz svetlega opranega jeansa s petimi žepi sta po nogi v rdeči pisavi natisnjena napis For Sucsexful Living in kombinirani logotip na zadnjem žepu. Posebna izdaja bejzbolske kape, izdelane iz bombažnega džinsa v svetlo modrem odtenku, dopolnjuje paket.

Cena kapsule je od 75 do 225 evrov, na voljo pa je v izbranih Dieslovih trgovinah in na spletni strani Diesel.com. Da pa bi okrepili in razširili demokratičnost Dieslovega sporočila o spolni pozitivnosti, ki se je pokazalo na razstavi, skupaj z Durexovo temeljno vrednoto sprejemanja svojega pravega spolnega jaza, bo v Dieslovih trgovinah po vsem svetu brezplačno razdeljenih še 300 000 škatlic kondomov s skupno blagovno znamko Diesel x Durex.