ZAOKROŽENI OKUSI, KI JIH VES ČAS SPREMLJA VSEVIDNO OKO

Hendrick’s ima novo preobleko z imenom Orbium, v njej pa najdemo izvlečke kinina, pelina in skrivnostnega modrega cveta lotosa, ki ustvarjajo nenavadno izjemen okus, ki popolnoma zaokroženo zajema naše brbončice. »Orbium«, ki izhaja iz besede »orb«, množine besede Orbis in latinske besede za krog, je navdihnjen z opisom potovanja napitka mojstrskega destilerja Lesleyja Gracieja.

  

Predstavlja tudi sferičen zaokrožen okus, na katerega se sklicuje Lesley pri opisovanju Hendricksovega hišnega sloga. Orbium sicer sestavljajo isti destilati kot klasičen gin Hendrick’s, ponuja pa tudi dodatne okuse, ki jih navdihujejo klasične libacije gina. Mednje na primer sodita kinin (najdemo ga v toniku, ki ga mojstrski destilerji spretno vkomponirajo v Orbij, podobno kot kot pelin (najdemo ga v Vermouthu). Pijačo zaokroža sladkoba modrega cveta lotosa, rezultat pa je uravnotežen, a zapleten gin, s presenetljivo svetlostjo in dolgim ​​zaključkom, zasnovan tako, da odpre prej neraziskane dimenzije gina, ko se iz cvetnih arom in okusov mojstrsko odvrti med globlje in bolj privlačne grenke okuse. Orbium je sicer na voljo v enaki ikonični lekarniški steklenici, ki je sinonim za Hendrick’s Gin, vendar v razkošni temno modri barvi, ki jo navdihuje bistvo cvetenja modrega lotosa. Na etiketi opazimo tudi »vsevidno oko«, ki predstavlja neprekinjen krog in sklicevanje na zaokrožen značaj napitka.

»Orbium je kininiran gin, ki Hendricksove kompleksnosti popelje v prej neraziskane globine,« – Jessica Mieczkowska, zastopnica Hendrick’s Gin za Kanado.