ZANIMIV NAČIN KOŠNJE VEČJIH POVRŠIN

Honda je predstavila popolnoma nov patentiran sistem Multi Miimo, ki upravlja floto robotskih kosilnic HRM 3000 za urejanje zelenih površin, ki merijo več kot 4.000 kvadratnih metrov. Razvoj tehnologije Mutli Miimo prinaša prednosti robotskih kosilnic v večje komercialne proporcije. Uporabniki lahko v območje s premerom do 1000 m namestijo toliko kosilnic HRM 3000, kolikor je potrebno. Za predstavo, znotraj takšnega premera se lahko umesti tri nogometna igrišča v polni velikosti.

Hondine obsežne študije so pokazale, da lahko profesionalni nogometni klubi v treh letih prihranijo približno 10.000 funtov pri vzdrževanju običajnega nogometnega igrišča. Mutli Miimo negira stroške najema strojev in plač operaterjev, vendar zaradi napredne tehnologije ne menja kakovosti za varčnost. Natančna funkcija mulčenja HRM 3000 in inteligenten delovni čas pomagata izboljšati zdravje trave in zmanjšati količino gnojila, ki je potrebno za nego.

Namestitev več enot Miimo z uporabo sistema je preprosta. V jedru Multi Miimo je tehnologija, ki ustvarja mejo za celotno območje in vsakemu Miimou omogoča, da zazna, katere priklopne postaje so proste, ko je čas za ustavitev ali polnjenje.