ZAFIRA-E LIFE, DOVOLJ PROTORA ZA VSE

Družinski dopust brez psa? Ni šans! Ko je zabava, sta zraven tudi Piki in Jakob, pa ne samo na svetovni dan psov (10. oktober). Katero pa je najboljše vozilo za odhod v hribe (ali na plažo) z otroki in hišnimi ljubljenčki? Spoznajte Opel Zafira-e Life, »e-bivalni prostor na kolesih«, idealen za tiste, ki ne potrebujejo le veliko prostora za družino in hišne ljubljenčke, ampak želijo tudi lokalno potovati brez emisij. Popolnoma električni Opel Zafira-e Life, ki je na voljo v dveh dolžinah, združuje odgovornost z visokim udobjem in prilagodljivostjo – ne glede na to, ali imate dve ali štiri noge.

  

Opel Zafira-e Life ponuja prostor za vse zahvaljujoč 2,76-metrski medosni razdalji in do 4,9 kubičnega metra prtljažnega prostora. Posebej zanimivo je dejstvo, da če se želijo namestili na svoje mesto v zadku vozila, psom ni treba niti skočiti – tovorni prag je namreč le 65 centimetrov nad tlemi. Vstopanje in izstopanje hišnih ljubljenčkov je tako skoraj enako enostavno kot za lastnike, ki na sedeže druge vrste vstopajo prek električnih drsnih vrat.

Kot dostopna nemška znamka Opel ponuja praktične originalne dodatke, s katerimi bo potovanje v Zafira-e Life kar se da prijetno za vsakega moškega, žensko in štirinožnega prijatelja. Če psi ne gredo v boks, se lahko udobno uležejo na mehko podlogo na tleh prtljažnika, robustna površina podloge pa zagotavlja tudi zaščito pred umazanijo in praskami. Enako velja za preproge na pragu, če se kremplji dotaknejo roba, ko psi skočijo v prtljažnik. Nemški proizvajalec avtomobilov poleg tega ponuja tudi posebno odejo za zadnje sedeže, če pes potuje v potniškem prostoru. Odeja se pritrdi na vzglavnike zadnjih sedežev, po uporabi pa jo lahko operete in zapakirate v lastno vrečko. Na voljo so tudi prenosni osvežilci zraka, če se ljubljenček na povratno pot odpravi umazan, vlažen in temu primerno »dišeč«.

Ko imate na potovanju z Zafira-e Life seboj pse, lahko prtljago prevažate na strehi ali zadaj, saj Opel ponuja različne prilagodljive transportne sisteme kot so strešni kovčki, nosilci za smuči/snežne deske in kolesa Thule, za prenašanje torb ali opreme ločeno od potnikov kombija. Prikolice (največja vlečna zmogljivost 1.000 kilogramov) lahko pritrdite na odstranljivo vlečno kljuko, če potrebujete še več prostora.