Z ROZA POLETOM DO BOGATIH NAGRAD

Dnevi se krajšajo, temperature so vse nižje, v zraku že vohamo božične piškote. Ali morda napolitanke? To je znak, da je priljubljena zimska promocija Manner tik pred vrati. Od novembra 2022 do marca 2023 se vse vrti okoli napolitank, smučarskih skokov in odličnih nagrad, ki temeljijo na sloganu promocije »Roza polet«.

  

»Roza polet« med nagradami

V promocijskem obdobju lahko stranke preizkusijo svojo srečo v zimski nagradni igri Manner na spletnem mestu znamke, oziroma na spodnji povezavi.

V tokratni uganki mora smučarski skakalec najti pot do nadvse zaželene Mannerjeve napolitanke. Izžrebana nagrajenka ali nagrajenec se lahko veseli ene od desetih podeljenih nagrad – 4-dnevnih zimskih počitnic za vso družino (dva odrasla in dva otroka). Bivanje pri članici združenja Family Austria sponzorira podjetje Manner skupaj s svojim partnerjem Österreich Werbung. Poleg Slovenije se bo promocija »Roza polet« izvajala tudi v Avstriji, Nemčiji, na Češkem in Madžarskem, in sicer na družbenih omrežjih, na spletnem mestu Manner, v biltenu in na prodajnih mestih.

»Roza polet« pri sponzorstvu smučarskih skokov

Podjetje za proizvodnjo sladkarij že več let sponzorira mednarodne smučarske skakalke in skakalce. Poleg avstrijskih športnikov Stefana KRAFTA, Daniela HUBERJA, Jana HÖRLA in Sare Marite KRAMER so v ekipi Manner v tej sezoni svetovnega pokala tudi nemška smučarska skakalca Karl GEIGER in Pius PASCHKE ter poljski smučarski skakalec Dawid KUBACKI.

Vrhunec letošnje sezone je 54. svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, ki bo potekalo v Planici v Sloveniji od 21. februarja do 5. marca 2023 in katerega glavni sponzor je podjetje Manner.