VSE NAJBOLJŠE, AMG!

Po predstavitvi povsem nove serije Mercedes-AMG GT Track je znamka iz Affalterbacha proslavila 55. obletnico AMG s posebno izdajo modela G 63.

  

Ta športni terenec z ustreznim imenom Mercedes-AMG G 63 “Edition 55” združuje zdaj že značilni štirilitrski V8 biturbo motor, ki proizvede 585 KM in 850 Nm navora s klasičnimi oglatimi detajli in obliko karoserije, vse skupaj pa nosi nekaj novih dodatkov, zaradi katerih je ta “Edition 55” prav poseben.

Ta omejena ponudba je tako na primer na voljo v barvah »Obsidian Black Metallic« ali »G Manufaktur Opalite White Bright«, ki jih krasi edinstven grafični niz na spodnjem delu vrat. V nadaljevanju volan krasi oznaka “55 AMG”, medtem ko je napis “Edition 55” mogoče najti na preprogah. 22-palčna kovana platišča AMG v dizajnu s križnimi kraki in mat barvo “Tantalum Grey” ter prirobnico platišča z visokim sijajem ločijo avto od drugih, prav tako tudi posebna srebrna kromirana zaporka za gorivo z oznako AMG. Izgled avtomobila zaokrožujeta izbirni nočni paket AMG in specifikacije paketa AMG Night II, ki se uporabljajo kot standard.

V notranjosti boste poleg AMG okrasnih elementov v mat karbonu našli rdeče in črne sedeže iz usnja Nappa, ki zaokrožijo edinstven dizajn avtomobila.

Posebni paket stane 17.850 EUR več kot znaša cena standardnega modela.