VRHUNSKO UDOBJE, KI ZAZNAMUJE SEGMENT

C5 Aircross, ki je že od svojega lansiranja priznan kot najbolj udoben in fleksibilen SUV v svojem segmentu je, da bi uveljavil bolj prestižno, moderno in dinamično osebnost, prestal natančen postopek preoblikovanja.

  

Z več kot 260.000 prodanimi vozili od začetka leta 2018 se je C5 Aircross s svojo prostornostjo, modularnostjo in predvsem udobjem zaznamoval v zelo konkurenčnem segmentu kompaktnih SUV-jev, razkošna notranjost in izkušnje znamke pa ga ločijo od konkurence. Še danes je tako C5 Aircross vodilni v smislu praktičnosti in ponuja bolj sproščeno izkušnjo v vozilu. Ta občutek je okrepljen v priključno-hibridni različici, ki že predstavlja več kot 30 % flote v Evropi.

C5 Aircross po prenovi uvaja nov oblikovalski jezik na sprednji strani, pri čemer se krivulje umikajo bolj strukturiranim linijam. Ta prenova sprednjega dela daje modelu bolj navpičen in sodoben “obraz” ter visokotehnološko ugleden videz, ki krepi občutek širine in značaj varnega in impozantnega vozila. Premik v višji cenovni razred v najmanjših detajlih ponazarjajo tudi tridimenzionalni svetlobni podpis na zadku, nova 18-palčna lita platišča z diamantnim rezom in nove, bolj elegantne možnosti prilagajanja. V notranjosti nova zasnova 10-palčnega zaslona na dotik in sredinske konzole krepi prepoznaven značaj kabine.

C5 Aircross, ki je v svojem razredu tako še vedno merilo za udobje v vozilu, še dodatno poudarja to dejstvo, saj po novem ponuja vzmetenje Citroën Advanced Comfort®, nove sedeže Citroën Advanced Comfort®, neprimerljivo prostornost in modularnost ter tehnologije za pomoč vozniku, kot je Highway Driver Assist, ki zagotavljajo, da je vsako potovanje spokojna in pozitivna izkušnja.

Ponudba priključnega hibridnega motorja za različice srednjega razreda za konec dodatno izboljšuje dobro počutje v vozilu, zahvaljujoč prednostim električne vožnje za vsakodnevna potovanja do 55 km in neomejenemu dosegu za dolga potovanja z bencinskim motorjem. Priključna hibridna možnost omogoča tiho vožnjo in odsotnost tresljajev v električnem načinu do 135 km/h ter zagotavlja takojšnjo razpoložljivost 320 Nm navora, kar prinaša trajno udobje uporabnika z zagotavljanjem dinamičnega pospeška v vsakem trenutku. Z ničnimi emisijami novi C5 Aircross CO2 omogoča svobodo dostopa do mestnih območij, kjer so vozila na bencinski in dizelski motor prepovedana.