VRHUNSKI ZVOK KJER KOLI ŽE STE

Sony širi svojo ponudbo prenosnih zvočnikov s tremi novimi modeli – SRS-XG300, SRS-XE300 in SRS-XE200. Ponašajo se z visoko kakovostnim zvokom, ki se širi v vse smeri, visokim zvočnim tlakom ter globokimi in udarnimi basi. Ob tem so vsi trije tudi enostavno prenosljivi, da lahko preprosto poskrbite za zabavo prav povsod. Vemo, da potrebujete zvočnik, ki lahko ustvari mogočen zvok povsod tam, kjer ste tudi vi. Trije novi modeli Sonyjevih zvočnikov z edinstveno zvočno enoto X-Balanced in pasivnima elementoma za oddajanje zvoka vam omogočajo natanko to. Ponašajo se namreč z udarnimi basi z manj popačenja ter prinašajo navdušujoč visoko kakovosten zvok in visok zvočni tlak za neprekinjeno energijo na zabavi, ki traja ves dan in vso noč.

  

Zmogljiv zvok za zabave

Z zvočnikom SRS-XG300 lahko uživate v globokih, skorajda klubskih basih ter visoko kakovostnem zvoku visokih frekvenc. Zahvala za to gre vgrajenim visokotoncem in funkciji MEGA BASS. Če se želite iz klubskega okolja premakniti na koncertno prizorišče, lahko to enostavno storite s funkcijo LIVE SOUND. Zvočnik SRS-XG300 vam namreč omogoča, da poustvarite edinstveno vzdušje ter znova in znova podoživite svoje najljubše nastope v živo. Tisti, ki zabavo radi odenejo v barve, pa lahko na zvočniku XG300 vklopijo tudi ambientalno razsvetljavo, ki usklajeno utripa v ritmu glasbe.

Enakomeren zvok na vse strani

Sonyjev edinstveni linijsko oblikovani difuzor, za katerega so inženirji navdih našli pri profesionalnih koncertnih zvočnih sistemih, enakomerno porazdeli zvok, da se ta razlega širše in dlje. S prijatelji boste tako na istem prizorišču plesali na priljubljene skladbe in vsi uživali v enakem doživetju zvoka. S priporočeno pokončno postavitvijo zvočnikov SRS-XE300 in SRS-XE200 boste uživali v zvoku, ki ga bogatijo vse prednosti linijsko oblikovanega difuzorja. Postavite pa ju lahko tudi vodoravno ter uživate v stereo predvajanju prek aplikacije Sony | Music Center.

Ustvarite ritem kjerkoli in kadarkoli

Vsi trije zvočniki so izdelani z mislijo na prenosljivost, pri čemer je SRS-XG300 opremljen z zložljivim ročajem, ki še bolj kot kdaj koli olajša prenašanje naokrog. Kljub majhnim meram in teži modela SRS-XE300 in SRS-XE200 navdušita z zvokom, ki jima ga glede na velikost ohišja nikoli ne bi pripisali. S tem bosta vaša odlična spremljevalca, ko se boste odpravili raziskovati svet in naravo. Zvočnik SRS-XE200 je še dodatno opremljen s priročnim trakom za nošenje, zato bo vedno z vami in pripravljen na predvajanje priljubljenih skladb z enim samim dotikom.

Nobenih ovir med vami in glasbo

Pljuski vode in prah? Lahko ste brez skrbi, saj so vsi trije modeli odporni po standardu IP67. Ne glede na to, ali ste na peščeni plaži ali preživljate dan ali večer ob bazenu, lahko ves čas uživate v svojih najljubših skladbah. Zvočnika SRS-XE300 in SRS-XE200 sta poleg tega prestala tudi obsežen Sonyjev preizkus odpornosti na udarce, s čimer smo poskrbeli, da lahko zdržita neizogibne trke, udarce in odrgnine, ki jih prinese vsakodnevna uporaba.

Naj zabava traja – z dolgo avtonomijo baterije

Vsi trije zvočniki se ponašajo z dolgo avtonomijo baterije, zato boste z enim samim polnjenjem poslušali glasbo še dlje. S popolnoma napolnjeno baterijo vam zvočnik SRS-XG300 omogoča do 25 ur poslušanja, zvočnik SRS-XE300 do 24 ur uživanja v glasbi, medtem ko baterija v zvočniku SRS-XE200 z enim polnjenjem zagotavlja do 16 ur predvajanja.  Vsi trije zvočniki se ponašajo tudi s funkcijo hitrega polnjenja (Quick charge), ki poskrbi, da bo glasba igrala tudi takrat, ko časa ni na pretek.  S takšnim hitrim polnjenjem lahko v samo 10 minutah napolnite baterijo za dodatnih 70 minut poslušanja. In zahvaljujoč funkciji Battery Care, ki skrbi za stanje baterije, vam pri nobenem od teh modelov ne bo treba skrbeti, da bi ga preveč napolnili. Vaš zvočnik bo tako še dlje ostal v optimalnem stanju. Pri modelih SRS-XE300 in SRS-XE200 lahko to možnost vklopite prek aplikacije Sony | Music Center. Poleg tega omenjena zvočnika nudita tudi edinstveno Sonyjevo tehnologijo Ambient Noise Sensing, ki prek vgrajenega mikrofona analizira šume iz okolice ter vam pomaga varčevati z baterijo, ko zvočnik uporabljate na prostem.

Uživajte v odličnih klicih z odpravljanjem odmevov

Vsi trije modeli so opremljeni s funkcijo Echo Cancelling, ki odpravlja odmeve, da lahko uživate v odlični kakovosti klicev brez prekinjanja, tudi če več sogovornikov govori hkrati. Gumb za izklop mikrofona, vgrajen v zvočnika SRS-XE300 in SRS-XE200, pa vam pomaga, da lahko v trenutku poskrbite, da sogovorniki ne bodo slišali, kaj se dogaja pri vas.

Poskrbite za glasne in udarne ritme s funkcijama Party Connect in Stereo Pair

Vsi trije zvočniki imajo funkcijo Party Connect, s katero lahko povežete do 100 združljivih brezžičnih zvočnikov prek tehnologije BLUETOOTH® in tako poskrbite za usklajeno predvajanje glasbe z neverjetno glasnostjo. S funkcijo Stereo Pair pa lahko brezžično povežete dva zvočnika in poskrbite za odličen stereo zvok. Obe funkciji vklopite v aplikaciji Sony | Music Center.

Trajnost šteje

Sony izdelke oblikuje ne samo z mislijo na videz, temveč tudi z mislijo na okolje. V notranjih delih zvočnikov SRS-XE300 in SRS-XE200 je tako uporabljena reciklirana plastika, razvita posebej za Sony.Razvoj te plastike je zahteval mnoga leta raziskav in oblikovanja, s čimer smo zagotovili, da trajnostni materiali izpolnjujejo stroge Sonyjeve zahteve glede lastnosti zvoka. Z uporabo recikliranega papirja za posamično embalažo, vključno s pladnjem, pa smo poskrbeli, da embalaža vseh treh zvočnikov ne vsebuje več kot 5 % plastičnih materialov.