VRHUNSKA KVALITETA, IZJEMEN VIDEZ

Porsche Design in Elan Skis sta že drugič sodelovala pri izdelavi edinstvenih vrhunskih alpskih smuči: Porsche Design Elan Amphibio, katerih karbonska zasnova plošča v kombinaciji z nagrajeno tehnologijo Amphibio Truline skrbi za popoln zavoj. Elegantne vrhunske smuči so narejene za smučarje, ki na smučiščih zahtevajo vrhunsko zmogljivost, slog in funkcionalno zasnovo. Smuči Porsche Design Elan Amphibio, zasnovane z nagrajeno tehnologijo in vrhunskimi materiali, združujejo najvišjo raven oblikovanja, inovativnosti in sloga.

Tehnologija Amphibio Truline, ki asimetrično smučko dvigne na novo raven, strateško razporeja materiale vzdolž smuči, s čimer izboljša dinamiko in doseže optimalne zmogljivosti. Model smuči Porsche Design Elan Amphibio, ki ga je Porsche Design oplemenitil s popolnimi linijami in izvrstnim slogom, za piko na i odlikuje črna karbonska prevleka v kombinaciji z dinamičnimi belimi poudarki, ki privlačijo poglede.

Smuči Porsche Design Elan Amphibio ponujajo popoln videz na katerem koli delu smučišča in so zasnovane tako, da so stabilne kot dirkalne smuči, a lažje za uporabo. Beseda “Amphibio” izhaja iz namenske desne in leve asimetrične zasnove smuči, ki ima notranji rob z odprtinami za oprijem in stabilnost in zvit zunanji rob, ki zagotavlja lahkotnost v različnih pogojih in na terenu.

Več o ponudbi in nakupu lahko najdete na KLIK, za smuči pa bo potrebno odšteti 995 €.