VRHUNSKA KVALITETA DOSTOPNA VSAKOMUR

LG Electronics (LG) širi svojo serijo 2020 K, ki jo odlikuje vrhunski dizajn z nadgrajenimi funkcijami in funkcionalnostjo po cenah, dostopnim širši množici. Novi modeli serije LG K – LG K62, LG K52 in LG K42 bodo v tem mesecu na voljo v Evropi, sledili pa bodo tudi ključni trgi v Aziji, Latinski Ameriki in na Bližnjem vzhodu.

Vsi trije novi modeli serije K predstavljajo izjemno vrednost glede na ceno in se ponašajo z elegantnimi oblikami, ki bodo zagotovo všeč tako ljubiteljem LG kot tudi novim uporabnikom. Zadnji del K42 krasi edinstven valovit vzorec, ki daje vtis, da spreminja barve, UV-premaz pa dodaja vrhunsko estetiko in ščiti napravo pred sledovi in ​​praskami. Sodoben mat zaključek LG K62 in LG K52 ustvarja edinstven optični vzorec, odporen na prstne odtise, vsi trije telefoni pa so na voljo v različnih privlačnih barvah, ki dopolnjujejo njihov eleganten dizajn.

Te nove naprave serije K ponujajo nadgrajene zaslone, ki dvignejo celotno uporabniško izkušnjo s 6,6-palčnim zaslonom HD + FullVision v razmerju stranic 20: 9. Sprednja kamera pokuka skozi minimalno luknjo, celotno sprednjo stran vseh modelov pa obdajajo tanki, nevsiljivi okvirji. Na področkju zvoka LG 3D Sound Engine dodaja večji občutek potopljenosti in zagotavlja natančne, podrobne zvočne efekte, optimizirane glede na predvajano vsebino.

S štirimi visokokakovostnimi zadnjimi objektivi (standardni, ultra široki, globinski in makro) poleg sprednje kamere nove naprave serije K zagotavljajo izkušnjo ustvarjanja vsebin, ki je podobna veliko dražjim pametnim telefonom. K62 in K52 imata 48MP glavne kamere, ki posnameta svetlejše in ostrejše fotografije in video posnetke, K42 pa krasi vrhunski 13MP primarni objektiv. Kamera K62 z 28 milijoni slikovnih pik omogoča snemanje čudovitih samoportretov z umetniškimi zamegljenimi učinki, medtem ko lahko makro objektiv vseh treh modelov posname izjemno podrobne bližnje posnetke brez povečave.