VRHUNCI APPLOVEGA DOGODKA UNLEASHED

Apple je v ponedeljek na svojem dogodku Unleashed v Cupertinu v Kaliforniji predstavil več novih posodobitev svojih obstoječih linij AirPods, HomePod mini in MacBook Pro.

  

  1. Apple je predstavil svoje AirPods tretje generacije s prostorskim zvokom in elegantno novo podobo

Najnovejša posodobitev AirPods prihaja s povsem novo zasnovo, opremljeno z novim gonilnikom za nizko popačenje, ki zagotavlja močan bas in jasne visoke frekvence.

  1. Linija MacBook Pro je bila skupaj z zmogljivimi novimi čipi M1 Pro in M1 Max popolnoma prenovljena

Novi MacBook Pro je na voljo v 14-palčnih ali 16-palčnih modelih in ga je mogoče dodatno prilagoditi z novim čipom M1 Pro ali M1 Max. Strojna oprema računalnika je bila posodobljena tako, da vključuje zaslon Liquid Retina XDR, 1080p FaceTime HD kamero, boljše zvočne sisteme in širši nabor vhodov – vključno s tremi Thunderbolt 4, režo za kartico SDXC, vhodom HDMI in izboljšanim priključkom za slušalke – za boljšo povezljivost.

  1. Apple je uvedel “voice plan” Apple Music za 4,99 USD na mesec

Nova raven naročnine za Apple Music je zasnovana okoli glasovnega asistenta Siri in naročnikom omogoča dostop do kataloga storitve s približno 90 milijoni pesmi. Ko so naročeni, lahko uporabniki naročijo predvajanje glasbe na vseh napravah, ki podpirajo Siri, vključno z HomePod mini, AirPods, iPhone ali katero koli drugo napravo Apple in pri uporabi CarPlay.

  1. Apple pozdravlja pisane nove dodatke v svoji liniji HomePod mini

Priljubljeni HomePod mini je bil posodobljen v treh novih barvah – rumeni, oranžni in modri, pri čemer se kabel in gumbi naprave ujemajo z barvami. Poleg tega lahko uporabniki zdaj oddajajo zvok s svojih telefonov tako, da svoj iPhone približajo HomePod mini.