VRAČA SE AMBIENT LJUBLJANA!

Prihodnji teden od srede do nedelje po dveh letih odpira vrata sejem pohištva in notranje opreme Ambient Ljubljana, ki se mu je leta 2016 pridružila še jesenska različico graditeljskega sejma Dom s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami. Prireditev je mogoče z dokazilom o izpolnjevanju PCT pogoja obiskati vse dni od 11. do 19. ure, v nedeljo pa do 18. ure.

Posebno pozornost so organizatorji letos namenili mlademu inovativnemu slovenskemu oblikovanju z razstavo in borzo Top ideje ter z razstavami visokošolskih oddelkov Akademije za likovno umetnost in oblikovanje, Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani ter Fakultete za dizajn Univerze na Primorskem. V vlogi Posebnega gosta se predstavlja mednarodno podjetje Cattelan Italia. Kot vsako leto tudi tokrat za obiskovalce potekajo brezplačna arhitekturna, energetska idr. svetovanja.

Prvi dan sejma bodo na uradnem odprtju podeljene tudi tradicionalne nagrade in priznanja 31. Ambienta Ljubljana.

V teh negotovih časih, ko nam ponovno preti omejevanje javnega življenja, »se še posebej najlepše zahvaljujemo vsem razstavljavcem, strokovnemu zaledju in obiskovalcem, da vztrajate z nami in verjamete, da sejmi so in ostajajo nepogrešljivo zrcalo gospodarskega utripa. Na enem mestu, v živo, z nami vsemi,« je v uvodniku sejemskega kataloga zapisal vodja sejmov Stane Kavčič.

Prelistajte sejemski  katalog TUKAJ.