VODKA, KI SKRBI ZA DRUŽBENO OZAVEŠČENOST

Belvedere Vodka je v sodelovanju z grammy nominirano glasbenico, igralko in aktivistko Janelle Monáe predstavila novo osupljivo steklenico omejene izdaje. Steklenica je na voljo po vsem svetu od junija 2019 in uteleša Monáein in Belvederejev skupni pogled na prihodnost, kjer se slavi naravni značaj, celovitost, raznolikost in samoizražanje. Kovinska zasnova z estetskim namenom, da kupec odlepi hrbtno plasto in razkrije lepoto, ki se nahaja znotraj, ponazarja večplastnost Monáe in Belvedereja.

Kampanija za “Lepo prihodnost” temelji na programu, ki se je začel v letu 2018, ko sta Belvedere in Monáe priredila kosilo za pevkino gibanje Fem the Future, namenjeno izboljšanju ozaveščenosti in možnosti žensk in tistih, ki se z glasbo identificirajo kot ženske, umetnosti, mentorstva in izobraževanja.

Sledila je kampanja preko družbenih omrežij, ki je potrošnike pozvala, naj opredelijo, kako jim izgleda lepa prihodnost. Belvedere Vodka je pobudo nadaljevala junija 2019 z kampanjo, v kateri je prikazovala navdihujoča sporočila o raznolikosti, samoizražanju ter vključenosti. V nizu soustvarjenih vsebin je Monáe na glas prebrala izbor teh navdihujočih objav in ljudi pozvala, naj se lepa prihodnost prične zdaj.