VIZIJA MESTNE MOBILNOSTI PRIHODNOSTI SKUPINE BMW

Skupina BMW urbani mobilnosti nudi nov zagon z dvema inovativnima konceptoma za mobilnost v mestih brez emisij, ki sta inteligentno premišljena za večjo vzdržnost v mestnem prometu. Ti koncepti se razvijajo v sodelovanju s partnerskimi podjetji CUBE in SoFlow.

CUBE Concept Dynamic Cargo, ki ga navdihuje BMW, je kompakten koncept tovornega kolesa s tremi kolesi, ki združuje visoko okretnost s prilagodljivimi možnostmi uporabe in primernostjo skozi vse leto. Ponaša se tudi s prtljažnim prostorom za različno uporabo z inovativnimi priključki za prevoz tovora in/ali otrok.

SoFlow Concept CLEVER COMMUTE, ki ga navdihuje BMW, na drugi strani ponuja ergonomsko obliko, primerno za vsakodnevno uporabo, odlično stabilnost pri vožnji in izjemno kompaktno velikost. Ponuja novo možnost mešane mobilnosti, saj poseben način zlaganja olajša transport kolesa na javnem prevozu. Gre tudi za izjemen park & ride pripomoček, saj ga lahko brez težav prevažamo v prtljažnem prostoru našega vozila.

BMW Group v vlogi ponudnika mobilnosti za vsakogar aktivno pomaga ustvariti mesto prihodnosti, ki je primerno za trajnostno življenje. Njegov pristop k mobilnosti presega tudi osnovno dejavnost podjetja, saj je skupina v preteklosti javnosti predstavila številne inovativne rešitve za mikromobilnost.