VEDNO PRISOTNI DUH AVTOMOBILIZMA

Ameriška modna blagovna znamka Ralph Lauren, ki stalno razširja svojo avtomobilsko kolekcijo, zdaj ponuja novo velikost svojega ikoničnega kronografa, ki se uvršča ravno med modela 45 mm in 39 mm.

Novi model je z 42mm ohišjem bolj prijazen za zapestje in je na voljo v standardni izvedbi iz nerjavečega jekla ali v črni barvi, skupaj s trdno zapestnico za bolj priložnostno nošenje in črnim usnjenim trakom za bolj formalne trenutke. Vrhunec ure je nedvomno okvir Amboyna burl, predstavlja poklon lesenim oblogam starodobnih dirkalnikov, še posebej pa nas spomni na volanske obroče. Preostali del številčnice je črn, s patiniranimi številskimi indeksi in dvema števcema kronografa ob 3. in 9. uri ter logotipom Ralph Lauren “RL” ob 12. uri. Za napajanje ure skrbi samodejno gibanje RL751A / 1, ki ga je za ameriško modno hišo izdelal Jaeger-LeCoultre. Na podlagi kalibra 751 gibanje deluje na 4Hz in se ponaša z zalogo moči 65 ur.

Obe različici novega časomera Ralph Lauren Automotive Chronograph bosta na voljo v trgovinah po vsem svetu, za nakup pa bo potrebno odšteti 9.900 USD (približno 8.158 €).