VEČNA ENERGIJA NARAVE

Vzemite si odmor z očali MYKITA in se prebudite v večni energiji naravnih elementov. Kampanja 2022 spremlja zasedbo posameznikov, ki se čez dan gibajo in ustavljajo skozi premikajoče se platno ogromne, čiste narave.

  

Oči počivajo na meglenem obzorju, oceanski vetrič boža pljuča, ušesa napolni zvok valov, megleni zrak ima okus po soli. Obstaja občutek lahkotnosti, harmonije in moči. Mehki, intimni portreti, uglašeni z gracioznostjo in surovo lepoto naravnega okolja, sprožijo zavest o občutljivih podrobnostih in razkrijejo edinstveno bistvo vsakega človeka. Mirne, prisebne in uravnotežene podobe nas spominjajo na obnovitveno moč naravnega sveta in navdihujejo nov zagon za prihajajoče podvige – občutljive, a močne. Surova razpoloženja narave se mešajo z osebnimi portreti, da izrazijo čisti, pristen duh MYKITA.

MYKITA, ustanovljena leta 2003, ubira neodvisen pristop k oblikovanju in proizvodnji očal ter združuje vse oddelke pod eno streho, s čimer tvori sodobno in povsem samostojno tovarno. V MYKITA HAUS v Berlinu ekipa razvija in skrbi za izdelek skozi vsako fazo, od zasnove do trgovine. Nezgrešljiva estetika MYKITA izkazuje celovitost do materialov in konstrukcije ter individualno umetnost rokodelcev. MYKITA, ki jo vodi ustanovitelj in kreativni direktor Moritz Krueger, je predana vrednotam, ki so hkrati podjetne in pristne. Poleg lastnih trgovin v mestih po vsem svetu, vključno z Los Angelesom, New Yorkom, Parizom in Tokiom, je MYKITA na voljo v izbranih optičnih in modnih trgovinah v več kot 80 državah.