VEČ KOT LE GEOMETRIJSKA STROGOST

Bell & Ross, ki s svojim ikoničnim kvadratnim modelom BR 03, namenjenim profesionalcem v ekstremnih okoljih vlada na trgu letalskih ur, zdaj predstavlja svojo kolekcijo BR 05. Linije ohišja le te združujejo okroglo in kvadratno ter osnovne geometrijske oblike, ki so del Bell & Rossove identitete. Konstrukcija BR 05 presega geometrijsko strogost kvadrata in nadvlada popolnost kroga, s čimer opredeljuje lasten individualni značaj.

Samozavesten slog izkorišča energijo mesta, njegov ritem in bogastvo. BR 05 je merilni instrument za urbane raziskovalce. BR 05 spada v družino ur z integriranim ohišjem, saj se zapestnica zlije z ohišjem in tako ustvari poenoten kos. Polirani zaključki poudarjajo duha ure in povečajo njen volumen. Posebna pozornost je bila namenjena še loku krivulje, ki omogoča popolno poravnavo vseh komponent in zagotavlja, da se lahko zapestnica brez težav prilagodi vsakemu zapestju.

Nova kolekcija je na voljo tudi z rebrastim gumijastim trakom, ki predstavlja resnično elegantno alternativo osnovni možnosti, s čimer ura pridobi tudi na vsestranskosti. Številčnica BR 05, ki odseva subtilno barvo sonca, ponuja optimalno čitljivost, na voljo pa je v srebrno sivi, mornarsko modri ali temno črni barvi. Te različne barvne možnosti dopolnjuje še en model, s steklenim zadnjim delom ohišja in tako vidnim mehanizmom. Prej omenjeni Skeleton BR 05, omejen na 500 kosov, lahkotno in elegantno razstavlja kaliber BR-CAL.322, ki ga je v lastni hiši zasnovala družba Bell & Ross.