Valjasta oblika, zakaj ne?

Kolekcija Taurillon Monogram v reliefnem usnju, ki se ujema z hišno predstavitvijo na modni stezi, predstavlja ključne oblike vključno z nahrbtnikom Christopher, tankim nahrbtnikom Sac Plat mini in torbo Keepall 25 v svežih poletnih odtenkih električne Racing Blue in prefinjene urbane Mineral Gray, s kontrastno opremo v mat črni ali paladijevi srebrni barvi.

  

Poleg celotnega nabora ujemajočih se obveznih pripomočkov, kot so žepni organizatorji in denarnice, so na voljo tudi potovalni pripomočki, kot sta ikonična prtljaga na kolesih Horizon in torbica Dopp Kit, ki sta prav tako na voljo v nasičenih, pozno poletnih odtenkih Racing Blue. Barva je v ospredju tudi pri obveznih kosih Monogram Macassar. Z živahnim usnjem Radiant Sun yellow, ki povečuje kontrast, so obrobljeni nahrbtnik Christopher, torba Keepall in torba S-Lock messenger iz platna Monogram, ki je značilno za hišo Louis Vuitton, dobili igrivo energijo.

Novost te kolekcije je torba Soft Polochon, prostorna, valjaste oblike, ki omogoča vsestransko nošenje zahvaljujoč dvema odstranljivima trakovoma, od katerih je eden tkani ramenski trak, drugi pa ročaj iz rumenega usnja. Horizon in druge priljubljene potovalne torbe ter izbor manjših usnjenih izdelkov so na voljo tudi v platnu Monogram Macassar s poudarki Radiant Sun.Te pisane različice platen Taurillon Monogram in Monogram Macassar so na voljo v trgovinah in na spletu. Tako si lahko izberete ne le živahnejši odtenek ampak tudi povsem novo obliko za na potovanje ali preprost vsakdan.