V POLETJE VSTOPITE V SLOGU SENS

Zlata Zavašnik, lastnica in oblikovalka blagovne znamke Sens, je razvila nov produkt, majice, ki jih lahko nosijo tako moški, kot ženske. Grafično dovršene majice, ki bodo dvignile vsak slog, lahko nosite sproščeno samostojno ali prefinjeno pod suknjičem, saj motivi sledijo estetiki in imajo smisel. Ena od njih ponazarja tudi trgovanje s kriptovalutami, ki jih od zdaj pri nakupu v salonu Sens, lahko tudi uporabite.

Ambasador novega produkta je samosvoj mladi športnik, pevec in karizmatični ljubitelj vsega lepega in drugačnega, Mark Vlahovič, sin Mikija Vlahoviča. Med Sensom in Markom se je razvila zanimiva zgodba, ki jo bodo vsi vključeni še nadgrajevali, zaradi trenutnih razmer pa je Sens svojo prodajo razširil tudi na splet. V njihovi spletni trgovini lahko najdete »Najboljša oblačila in darila za moške«, očarali pa vas bodo tudi s široko ponudbo majic, srajc, denarnic, pasov in drugih modnih dodatkov.

Zlata Zavašnik je podjetje ustanovila že leta 1994 in je danes znana predvsem po pestri ponudbi različnih modelov moških oblek, klasičnih in trendovskih, v vseh velikostih in za vse postave. Blagovna znamka s svojo ekstravagantno funkcionalnostjo oblači predvsem moške, ki iščejo individualnost, drugačnost in visoko kakovost.

Več o znamki in ponudbi lahko najdete na KLIK.