UŽIVAJTE V POLETJU!

Ko se svet začne znova odpirati, Tateossian praznuje pozitivo in pozdravlja stare prijatelje. Klasični dizajni dobijo sodoben pridih, medtem ko personalizacija in plastenje omogočata uporabniku, da se izrazi na svoj edinstven način. Tateossian nadaljuje z inovacijami in prinaša nove pisane preobrate v najbolje prodajane verižice in ogrlice, kot je kolekcija Catena, idealna za poletje in za izražanje pozitivnega pogleda, ti dizajni pa so hkrati trenutni in brezčasni. Tekstura igra ključno vlogo tudi pri vnašanju novega življenja v klasične kose, zaradi česar modeli Diamond Giza ujamejo svetlobo s svojim piramidnim vzorcem, hkrati pa ohranjajo oster, sodoben videz. Personalizacija pa je ključna predvsem pri zlaganju zapestnic, ogrlic ter pri oblikovanju zapestnih gumbov in ogrlic. Nova kolekcija Grapheme daje uporabniku svobodo, da izbere, kako se izrazi, ne glede na to, kako priložnostna ali formalna je situacija.

  

DIAMANT GIZA

Nova kolekcija »Diamond Giza« se zgleduje po piramidah v Egiptu. Ta drzna tekstura daje tem kosom oster videz in je na voljo v osupljivem satenastem zaključku.

CATENA MULTI

Ta kolekcija z naslovom »Catena Multi« združuje različne verige in druge elemente, kot so emajl, skeletni gibi in nova zaponka, ki ustvarijo sodoben slog. Ta kolekcija je izdelana iz nerjavnega jekla v kombinaciji sijoče in satenaste obdelave v sodobnem teksturnem slogu.

PROTITELO

Ta ogrlica, ki jo je navdihnil test protiteles covid-19, je izdelana iz črnega nerjavnega jekla s prevleko IP in je zaključena z rdečimi detajli iz emajla. Majhno iglo na strani lahko premikate gor in dol, da pokažete »pozitiven« ali »negativen« rezultat.

NODO BRACELETS

Klasične zapestnice v slogu Nodo so bile prenovljene v poldragem slogu in zaključene z rodijevim srebrnim vozlom, diski in ujemajočo se zaponko v obliki jastoga. Kamni so skrbno izbrani in ročno razrezani v večplastno obliko, ki ujame svetlobo iz vseh zornih kotov. Izbirajte med tigrovim očesom, sodalitom in mahovitim ahatom.

BATON IN WINDSOR

Ta izjemno razkošna zapestnica ponuja osrednjo palico z diamanti in drugimi dragimi kamni. V kombinaciji z ročno tkano makrame pletenico ali črnim rodijem gre za resnično sijočo, bogato zapestnico.

RT GRAFEN

Kolekcija »Grapheme«, kar pomeni črka, je najnovejši pogled na personaliziran nakit. Vsak kos ima majhno zaponko, ki jo lahko uporabite za premikanje kosov črk in ustvarjanje lastnega sloga z monogramom. Vsak kos je iz črnega nerjavnega jekla, prevlečenega z IP-jem, ob robovih pa je oplemeniten s črnim emajlom.

BULL AND BEAR

Te nove zapestne gumbe je nadihnila borza na Wall Streetu. Neusklajen par sestavljata bik in medved, ki predstavljata vzpone in padce na trgu. Ta slog je kot nalašč za poslovneže, narejen pa je iz oksidirane navadne kovine in zaključen z rdečimi in zelenimi kristalnimi očmi.

HELLENICA

Nenavadni zapestnica in ogrlica, ki so ju navdihnili starodavni grški vzorci, uporabljata edinstveno oblikovano verižico, zaključeno z našo klasično mini zaponko. Kot nalašč za zlaganje in dodajanje teksture vašemu videzu, ti predmeti so iz rodijeva srebra z matiranim zaključkom.

NEPAL NUOVO

Zapestnica »Nepal Nuovo«, navdihnjena z naravo, uporablja edinstvene poldrage kamne, ki izstopajo. Ta tanka zapestnica, zaključena s perlo in ujemajočimi se diski, bo zagotovo dvignila vaš skupek zapestnic. Srebrna zapestnica je na voljo v modrem in rjavem jaspisu, zelenem in rjavem jaspisu ter črnem obsidianu s snežinkami.

OCTAGON CLICK

Geometrijska zapestnica uporablja fasetirano gumo za priložnostni slog v črni, modri in rjavi barvi in ​​je bila izdelana v delavnici v Londonu. Ima osmerokotno zaponko, izdelano v Italiji, z ostrim dvobarvnim zaključkom Gunmetal in zapiranjem na gumb, ki je enostaven za uporabo.

CODA DI VOLPE

Ta slog je najdrznejši dodatek kolekciji zapestnic z verižicami in vsebuje eno samo verižico, oblikovano z vzorcem ribje kosti. Zapestnica je zaključena s preprosto drsno zaponko iz oksidiranega šterling srebra in izdelana v delavnici v Londonu.