UŽITEK V OBJEMU DINAMIČNE POŠASTI

Kot vodilna znamka v industriji je Sea-Doo nagnjen k zagotavljanju ultimativne zabave na vodi. Znamka že več kot 25 let predstavlja paradnega konja segmenta, seznam inovacij pa postaja večji in daljši iz dneva v dan. Inovacije slonijo predvsem na prepričanju, da je glavna naloga plovil nuditi stranki nepozabno izkušnjo na vodi, ki ni primerljiva z nobeno drugo. Svoje plovilo lahko odslej občutite na povsem nov, drugačen način, z njim pa se lahko igrate, kot tega še niste počeli. Skakanje, nagibanje, obračanje, dinamična vožnja, počasno »kruzanje« in uživanje ob pogledu na prostrana obzorja … Vse to in še več ponuja najnovejši model znamke Sea-Doo SPARK Trixx, ki velja za enega izmed najbolj vznemirljivih in privlačnih plovil ta hip. Najnovejša tehnologija namreč omogoča, da lahko ekskluzivno linijo znamke držite na vajetih tako močno, da plovilo dejansko postane podaljšek vas. Želite dvigniti nos? Urejeno, brez težav. Si želite, da plovilo potone malce nižje? Prav tako. Vsa ta dejstva pomenijo, da triki še nikoli niso bili tako enostavni, vožnja pa tako brezskrbna. Robustni materiali, ki predstavljajo glavni gradnik plovila, zmanjšujejo njegovo težo, zaradi česar plovilo dosega maksimalno učinkovitost, agilnost, dinamičnost in izkoristek, manjša teža pa seveda omogoča tudi lažji transport, ki je tako možen s praktično katerimkoli avtomobilom.

Omeniti gre tudi dejstvo, da je samo plovilo z uporabo novih materialov poleg tega še precej bolj trpežno in s tem varno. Nove platforme za vkrcanje in stanje po novem ponujajo neprimerno večjo stabilnost, ki vliva samozavest za uporabo različnih položajev vožnje stoje, nova pridobitev pa pripomore tudi k prej omenjeni poenostavljeni izvedbi trikov, saj so s povečano kontrolo triki neprimerno enostavnejši – počutili se boste kot profesionalec. Še večjo vodljivost lahko dosežete s prilagajanjem krmilne enote, s čimer lahko plovilo stoodstotno prilagodite svojemu načinu vožnje, od umirjene do visoko dinamične. Sprememba položaja krmilne enote je precej dobrodošla tudi ob spremembi razmer, saj lahko različni valovi drugače vplivajo na vašo vožnjo. Ključnega pomena pa je lahko že najmanjša prilagoditev v vašo korist. Za še dodaten užitek v vožnji skrbi sistem iBR, razvit posebej za modele Sea-Doo, s katerim se plovilo ustavi še nekoliko prej kot sicer. Sistem v prvi vrsti skrbi za izboljšano vodljivost in kontrolo, zadolžen pa je tudi še za povečano mirnost med vožnjo.

Plovilo je dodatno opremljeno še z zaščito pred morsko vodo in nesnago, ki slednjima preprečuje vdor v motor in posledično razvoj rje. Najmočnejša izvedenka, Rotax 900 ACE, premore 90 konjskih moči, ki bodo v vas izzvale vsak kanček adrenalina. Glavni adut novega plovila SPARK Trixx pa je ob vsem naštetem nekje povsem drugje. V glasbi. Da, prav ste prebrali, v glasbi. Slednji lahko prisluhnete tudi med vožnjo z vašim najljubšim plovilom, za kar skrbi vodoodporen in popolnoma odstranljiv zvočni sistem, ki premore 50 Watt moči, bluetooth povezljivost ter kontrolno enoto za enostavno uravnavanje jakosti in izbiranje med različnimi izvajalci, kot vir energije pa izkorišča polnilno litijsko baterijo. Kaj je lahko boljšega od uživanja v glasbi daleč od obalnega vrveža, v zavetju neskončne modrine in v objemu dinamične pošasti, ki samo čaka, da jo spustite z verige? Najbrž ne prav veliko in verjamemo, da boste tudi vi svoje poletje preživeli v dobri družbi.