UREDITE SVOJ VRT, NI ŠE PREPOZNO

Zaščita in urejanje vašega vrta sta lahko izredno pomembna za ohranjanje vrhunskega videza vašega doma. Naj bo to pospravljanje vej, zalivanje vrta ali le redno obrezovanje vaših najljubših dreves… s primernim orodjem je lažje vsako opravilo!

  


Izdelki Fiskars Xtract se pohvalijo z edinstvenim pomičnim mehanizmom in vgrajeno sponko za pas, ki omogoča varno prenašanje in enostavno hrambo. Fiskars Xtract™ Garden Saw (L) SW75 je izredno učinkovita ročna žaga za rezanje svežega lesa.

Kot najstarejša ter s tem največja sestra v družini Xtract™ se baha s kar 255 mm dolgim rezilom, ki je sposobno žaganja do kar 220 mm. Mehak ročaj SoftGrip™ zagotavlja trden in čvrst oprijem, medtem ko zaščita za prste varuje vase roke pred zdrsom na rezilo.

Kombinacija vsega naštetega prinaša osupljivo orodje, s katerim bo izkušnja obrezovanja drevja postala zanimiva in takšna, da jo boste kmalu komaj spet čakali.


GARDENA zalivalne naprave MultiControl duo poskrbijo, da bo vaš vrt dovolj in predvsem primerno zalit tudi takrat, ko vas ni doma.

Pametna naprava vam tako prinaša več prostega časa, bolj bujen zelen vrt in čudovite, zdrave in vonja polne rastline. S samodejnim namakanjem v zgodnjih jutranjih ali večernih urah, lahko dosežete znatno zmanjšanje izparevanja vode, kar pomeni boljši izkoristek ter bolj učinkovito zalivanje. Naprava pa zmore še nekaj, česar sami ne zmoremo: sposobna je deljenega zalivanja.

Tako lahko na enkrat zaliva tako korita pred hiši, kot tudi solato na vrtu.


Z električnimi drobilniki STIHL GHE 140 L lahko drobite tudi na mirnejših lokacijah, saj zmogljiv elektromotor odlikujeta robusten, a vendarle miren tek. Rezalno orodje deluje z manjšim številom vrtljajev in tako zdrobi srednje količine trdega svežega lesa.

Zaradi dokaj široke odprtine v obliki detelje lahko v napravo potiskate veje do debeline 4 cm. Učinkovit rezalni valjček jih hitro spremeni v maso za kompost, pri tem pa deluje tiho in z malo vibracijami. Zdrobljene veje se zbirajo v integrirani zbiralni posodi za zdrobljeni material. 60-litrska posoda se preprosto nosi za ročaje in tako tudi izprazni. Z električnimi drobilniki STIHL GHE 140 L znatno zmanjšate prostornino olesenelega zelenega odreza, s čimer zagotovite nov prostor za rast svojih rastlin.

Zaradi preklopnega mehanizma lahko električne drobilnike preprosto in v nekaj potezah vstavite v integrirano zbiralno posodo za zdrobljeni material.


Akumulatorske naprave Husqvarna odlikujejo ogromna moč, vzdržljivost in intuitivna oblika, ki je doma samo pod streho podjetja Husqvarna.

Zagotavljajo udobje in zmogljivost za praktično vsako delo – od občasne uporabe, do celodnevne in vsakodnevne rabe. Akumulatorski motorji Husqvarna nudijo zmogljivost bencinskih motorjev, s to razliko, da boste iz svojega delovnega popoldneva izpustili vse škodljive pline, zmanjšali pa boste tudi obremenitev na telo, saj je znatno zmanjšano število tresljajev.

Zamenljivi akumulatorji omogočajo hitro menjavo praznega akumulatorja s polnim in tako preprečujejo nepotrebne prekinitve med delom.