TROFEJA, KI JO ŽELI VSAK

Po razkritju igrive »Ultimate Participation Trophy«, narejene v sodelovanju z MSCHF, je Tiffany & Co. ponudil natančnejši vpogled v svoje elegantne srebrne trofeje, ki so jih prejeli uvrščeni na stopničke prve VN Miamija, ki je potekala pretekli vikend.

  

Luksuzna ameriška draguljarna Tiffany & Co. se ponaša z več kot 160-letno zgodovino ročnega izdelovanja športnih trofej v svoji delavnici votlih izdelkov v Cumberlandu na Rhode Islandu. Prvenstveni pokali, ki vsako leto štejejo približno 65 trofej, so naročeni s strani vrhunskih športnih lig, vključno s Super Bowlom, PGA Tour, NBA Championshipom in US Open.

Najnovejša kreacija za Veliko nagrado Miamija je predstavljena v značilni Tiffany modri škatli in ponuja elegantno srebrno konstrukcijo, ki spominja na visok nebotičnik. Na nedeljski dirki si je sicer pokal za zmago, ki v višino meri skoraj dva metra, zagotovil Max Verstappen iz Red Bulla.

Ime dirke, proga in datum so vgravirani spredaj in na sredini, medtem ko je znak »T & CO MAKERS« vtisnjen na spodnji del.