TRIPERESNA DETELJICA RENAULT

Mégane ne potrebuje predstavitve. Z začetkom v letu 1995, zajema generacije, ki so do danes prodale več kot 7 milijonov vozil. To resnično merilo za segment kompaktnih limuzin  na novo predstavlja in izboljšuje svojo ponudbo s priključnim hibridnim motorjem. Novi Mégane E-TECH Plug-in dopolnjuje dolgo pričakovani trio Renaultove prve hibridne ponudbe po januarski predstavitvi povsem novih Clio in Captur E-TECH na avtomobilskem salonu v Bruslju.
  

Novi Méganeov priključni hibridni motor E-TECH je rezultat tehnologij, ki sta jih razvila Alliance in Renault Engineering. Neposredno koristi strokovno znanje o električnih vozilih, ki ga je v več kot desetih letih pridobila skupina Groupe Renault, slednjega pa kombinira z izkušnjami pri upravljanju z energijo skupine Renault F1. V postopku ustvarjanja te inovativne rešitve je bilo pri vodilnih modelih iz Renaultove flote prijavljenih nič manj kot 150 patentov.

Rezultat: Novi Mégane E-TECH ponuja novo vozniško izkušnjo s 100% električnim pogonom in povsem novim, izboljšanim užitkom za volanom. Ponaša se z optimalno vsestranskostjo z dosegom 50 km pri hitrosti 135 km / h v mešanem načinu (WLTP) in do 65 km v mestnem načinu (WLTP City).