TRIJE MODELI ZA 55 LET MERCEDES-AMG

Italijanski proizvajalec čevljev in usnja Santoni ob 55. #obletnici Mercedes-AMG razkriva izjemno ekskluzivno kolekcijo Capsule. Čevlji, športni copati in športni čevlji za ženske in moške so izdelani v omejeni izdaji po samo 55 kosov, vsi modeli pa nosijo logotip “55 let” v znamenju 55. #obletnice Mercedes-AMG. Barvna shema v barvah AMG – črna, siva, bela in rdeča – ter vidno postavljen logotip AMG vzpostavljata nadaljnje tesne povezave z znamko zmogljivih in športnih avtomobilov Mercedes-Benz Group AG.

  

Zbirka “Santoni za AMG” združuje svet zmogljivosti Mercedes-AMG z obrtniškim znanjem in strokovnim znanjem Santonija.

“Mercedes-AMG in Santoni že vrsto let uživata v tesnem #partnerstvu, ki se je začelo z dirkalnimi čevlji, ki jih je odobrila FIA, in elegantnimi čevlji za prosti čas. Ekskluzivna kolekcija čevljev za 55. #obletnico meša najvišjo raven športnega dizajna z elegantno in ročno izdelavo in je popolna kombinacija za to posebno priložnost,” pravi Phillip Schimer, izvršni direktor Mercedes-AMG GmbH.

Eden izmed izstopajočih artiklov v ekskluzivni moški in ženski ediciji “55 let” je uniseks model “Raceboxer” z visokim zgornjim delom in vezalkami, ki združuje elemente športne obutve za boksarje in dirkače, na voljo pa je v dveh barvnih različicah.

“Raceboxer je reinterpretacija prvega modela ‘Santoni za AMG’, ki smo ga razvili leta 2007. Ta dirkalni čevelj smo oblikovali izključno za 55. #obletnico Mercedes‑AMG. Interpretira življenjski slog in razkošje na zelo športen in ekspresiven način, hkrati pa ga je FIA ​​odobrila in certificirala za uporabo pri profesionalnih dirkah,« pravi Giuseppe Santoni, glavni izvršni direktor luksuznega proizvajalca iz Le Marcheja.