TRENING PO ZLATANOVO, BREZ POPUŠČANJA

Le malo profesionalnih športnikov trenira bolj trdo in intenzivno od napadalca Zlatana Ibrahimovića, ki vsak dan, vsako leto poveča svojo predanost fitnesu. Osebnost velikega Ibre in njegov športni življenjski slog sta zdaj izražena v izbranem naboru premišljeno izbranih oblek – Selected by Zlatan. Ta nova moška oblačila H&M Move so na voljo na spletu od četrtka, 27. aprila.

  

Serija trening oblačil je razvita v okviru koncepta »Izbrano s strani«, kjer ambasadorji blagovne znamke znani tudi pod imenom Brand Movers aktivno sodelujejo pri oblikovanju izdelkov in delijo svoje edinstveno znanje o športnih oblačilih in osebnem slogu z oblikovalsko ekipo H&M Move.

»Ker mi je trening v veselje, mora moja obleka ustrezati temu občutku. Nošenje kombinacije hitro sušečih, udobnih in čudovitih gibljivih oblačil ne omogoča le mojega treninga. Izboljšuje ga,« pravi Zlatan Ibrahimović.

Kolekcija ‘Selected by Zlatan’ vsebuje vrhunska oblačila za trening, kot so pajkice, kratke hlače, majice, puloverji s kapuco in jakne. Vse s tehnologijo DryMove™ za hitro sušenje in prenašanje vlage, barvne kombinacije pa so v skladu z Zlatanovim osebnim stilom.

»Pulover s kapuco je takoj postal priljubljen. Uporabljal sem ga sproščeno, po treningih in celo med rolanjem. Raven udobja, cenovna dostopnost in pravo prileganje me resnično nagovarjajo,« pravi Zlatan Ibrahimović.

Nova moška oblačila H&M Move so na voljo v Evropi in na spletu od četrtka, 27. aprila.