TRAVIS SCOTT JE NAZAJ V SLOGU!

Travis Scott je bil po tragičnih dogodkih, ki so se zgodili na njegovem lastnem festivalu ASTROWORLD novembra 2021, nekaj mesecev skrit v senci. In čeprav še vedno obstaja nekaj polemik o njegovi vrnitvi v središče pozornosti, je raper je prejel zeleno luč partnerjev blagovne znamke, da nadaljuje s sodelovanji. Sodelovanje, ki ga je treba omeniti, je njegova obsežna zbirka z Diorjem in zdi se, da ima s francosko luksuzno hišo v rokavu še več izvedenk obutve Cactus Jack…

  

Prvi na Scottovem seznamu je sandal v zemeljskih tonih, poln podrobnosti. Zgornji deli iz semiša so oblečeni v masleno rjavem odtenku in okrašeni z nizom našitkov, ki jih je navdihnil Cactus Jack, zaponko z blagovno znamko in logotipom sodelovanja na desni strani z napisom »Dior Jack A Beautiful New World«. Spodnji deli ustvarjajo dodaten kontrast zaradi njihove olivne barve.

Naslednji na vrsti je kolaborativni model B23. Nekakšen poklon Converse All-Star, ki to dejansko ni, je opustil motiv monograma po vsej površini in se odločil za preprosto črno-belo podobo. Superge so tako povsem črne in poudarjene z umazano belimi vezalkami ter spodnjim delom in napisom Dior v slogu Cactus Jacka.

Zadnja ponovitev, ki je bila predstavljena, je še ena predelava, tokrat modela B713. Model – katerega vzdevek se zgleduje po eni od območnih kod Houstona – je opremljen s semišnim prednjim delom, debelejšimi vezalkami v kremasti barvi pa tudi temno rjavimi jeziki ter stranskimi in srednjimi deli.

Več o lansiranju pa kmalu.