TRAJNOST, TRADICIJA IN PONOS

Nike in nogometni klub Liverpool sta začela svoje partnerstvo 1. avgusta in med tem, ko novi domači komplet priznava klubsko preteklost, Liverpoolov gostujoči komplet 2020-21 predstavlja vizionarski pogled na vizualno predstavitev kluba in mesta.

“Imamo zelo različne oblikovalske vidike, ki so v celoti prikazani v zbirki, ki smo jo ustvarili za Liverpool FC,” pravi Scott Munson, podpredsednik, Nike Football Apparel. „Načrtovali smo zbirko, ki slavi bogato kulturo mesta Liverpool in samega kluba. Gostujoča garnitura nam je omogočila, da smo bili pogumnejši in bolj izraziti pri tem, kako smo oživili nekatere od teh kulturnih referenc in pristali na videzu in estetiki, ki to res odraža. “

Liverpool Football Club 2020-21 Away Kit 3

Po tem, ko je podjetje že predstavilo domač dres, katerega zaščitni znak so bolj subtilne podrobnosti, je bil čas, za nekaj drugačnega, posebnega. Rezultat je eksplozija barv z izjemnim potiskom, na katerega vplivajo simboli mesta Liverpool na čelu z legendarno ptico, pa tudi za motiv You’ll Never Walk Alone se je našel prostor.

“Sem velik oboževalec novega gostujočega kompleta,” pravi kapetan Liverpoola Jordan Henderson. »Zelo mi je všeč dizajn in kako je nanj vplivalo mesto in posebni vidiki kluba. Komaj čakam, da se prihodnjo sezono vrnem in igram v njej. “

Liverpool Football Club 2020-21 Away Kit 4

Na vratu je v spomin na 96 otrok, žensk in moških, ki so pred več kot tremi desetletji izgubili življenje v najhujši katastrofi v britanski športni zgodovini, upodobljen emblem 96, obkrožen z večnimi plameni.

VEČ O DRESU IN O SAMEM NAKUPU LAHKO NAJDETE NA: KLIK.