TRADICIJA IN PONOS

Nekoč je mladenič sanjal velike sanje in bil dovolj pogumen, da jih je uresničil. Leta 1822 je urar Carl Suchy pri 26 letih odprl svojo prvo trgovino z urami. Njegove sanje so bile ustvariti več kot le blagovno znamko. Želel je ustvariti nekaj umetniškega, kar mu je uspelo. Njegove ure so bile umetniška dela, v katerih se je tradicionalna obrt srečala z najsodobnejšo tehnologijo. Vedno je bil nekaj sekund pred svojim časom. Verjel je, da bodo visokokakovostni materiali in brezčasen dizajn obstali. Želel je ustvariti spomine, ki jih ne bi pozabili; spomine za generacije. Tem vrednotam je vedno ostal zvest, jih prenašal na svoje sinove in vnukinjo, zaradi česar so bile vidne v vsaki naslednji kreaciji.

  

Danes, 200 let pozneje, Robert Punkenhofer nadaljuje to tradicijo. Njegova neprimerljiva strast do brezčasnega oblikovanja, ljubezen do umetnosti in pogled na detajle ga vedno vodijo naprej. Dunajski modernizem je njegova muza, s katero kot nihče drug združuje klasično eleganco tistega z natančnostjo izdelave in tehnično dovršenostjo današnjega časa. Z zavedanjem, da ustvarja nekaj trajnega in inovativnega, izdaja ure, ki so veliko več kot to. So del zgodovine. So umetniške. Zavzemajo se za strast, tradicije in vrednote ter so simbol dunajskega odnosa do življenja.

Od ponovnega zagona Carl Suchy & Söhne so te vrednote poskrbele za ekskluzivne ure, ki očarajo s svojim edinstvenim dizajnom in vrhunsko izdelavo. Zavezanost puristični estetiki in plemenitim materialom Roberta Punkenhoferja in njegovo ustvarjalno ekipo vedno spremlja v njihovem ustvarjalnem procesu in je vidna v vsaki podrobnosti.

Pri Carl Suchy & Söhne so lahko ponosni na svojo 200 letno zgodovino in na vsako uro, ki so jo ustvarili. Ker vsak kos pripoveduje lepo zgodbo. Še na naslednjih 200 let!