TOMMYJEVA ZVEZDNIŠKA ZABAVA

Tommy Hilfiger predstavlja svojo kolekcijo in kampanjo Festive, ki se poklanja ameriški dediščini in značilni estetiki znamke. Nova kolekcija vsebuje klasične kose z določenim zasukom, oblikovane iz visokokakovostnih tkanin, ki jih lahko oblečete za užitek ob kaminu ali božično večerjo oziroma druge pravljične trenutke. Praznična garderoba pri tem ponuja vsestranske možnosti kombiniranja, od oblačil v slogu hišnih zabav do tistih, ki se bolj pritičejo slavnostnih večerij.

  

Praznična kolekcija Tommyja Hilfigerja, ki se opira na pop kulturo vzhodne obale in stile klasičnih ameriških prepsterjev, vključuje univerzitetne puloverje s kapuco in oxfordske srajce z linijami barvnih blokov in prevelikimi silhuetami. Vsestranska in brezčasna oblačila, kot je trenč plašč, so bila izdelana iz organskega bombaža, da bi oboževalcem ameriške znamke ponudila bolj trajnostno različico osnovnih sezonskih oblačil. A zvezda kolekcije se skriva nekje povsem drugje – karirasti slogi z novim monogramom TH so v središču pozornosti. Volnene pletenine in bomber jakne z univerzitetnimi motivi dopolnjujejo kolekcijo Festive.

Tommy Hilfiger se, zanimivo, po kampanji jesen–zima 2022 še naprej zgleduje po tovarni Andyja Warhola. Praznična kampanja in spremljajoče videovsebine poosebljajo Warholove pogoste zabave in druženja, ki odražajo občutek skupnosti. Kampanja pri tem gosti zasedbo ustvarjalnih posameznikov, vključno s Samom Dilkesom, Kingom Owusujem, Bwonheejem Leejem, Jamesom Corbinom, Jayem Jayem, Luoyijem, Bingbing Liujem, Taro Halliwell in Londone Myers.