TOMMY HILFIGER SE VRAČA MOČNEJŠI KOT KDAJ KOLI PREJ…

… z novo sezonsko kampanjo Classics Reborn za pomlad-poletje 2023. Po lanskoletnem uspešnem sodelovanju z mladim globalnim superzvezdnikom Shawnom Mendesom ikonična modna znamka Tommy Hilfiger ponovno predstavlja svoje preppy klasike, vendar tokrat malce drugače, saj Tommy Hilfiger reinterpretira duh Tommy Factory in predstavlja novo zasedbo nadobudnih talentov, ki počasi a vztrajno pretresajo modno sceno.

  

Nova kampanija Tommy Hilfiger prikazuje multidisciplinarno skupino umetnikov, ki premikajo meje in podirajo vse ovire, ki jim jih življenje in družba postavita na pot. Z homogeno skupino glasbenikov, slikarjev in modelov Tommy Hilfiger poudarja moč ustvarjalnosti in samoizražanja. Med to čudovito zasedbo najdemo imena kot so Kailand Morris, Dylan Brosnan, Paris Brosnan, Sean Koons in Kesewa Aboah – vse jih je v sproščenih in preprosto elegantnih fotografskih posnetkih zajel še en nadarjen umetnik, fotograf Gregory Harris.

Vsako kolekcijo v svojem jedru sestavlja zbor oblačil, ki »jih morate imeti«, enako pa je tudi v najnovši zbirki Tommyja Hilfigerja s 250 kosi. Ta izbor vključuje vrsto oblačil, popolnih za sproščene priložnosti, saj kampanija Classics Reborn namreč slavi brezčasen slog in se poklanja značilni preppy estetiki blagovne znamke, hkrati pa daje nov zasuk ikoničnim kosom. Od klasične oksfordske srajce in kratkih hlač iz džinsa do pletenih puloverjev in univerzitetnega bomberja – v tej zbirki se najde nekaj za vsakogar.

Saj veste, za Tommy Hilfiger klasika nikoli ni iz mode – gre za posodobitev in reinterpretacijo ikoničnih preppy stilov za moderno dobo. Kampanja Classics Reborn odlično uteleša to filozofijo – prikazuje brezčasne modele, ki so definirali znamko Tommy Hilfiger, in poudarja pomen prilagodljivosti v modi.

Več o letošnjem sodelovanju s Shawnom pa v naslednji iizdaji revije DAVID.