TOM HOLLAND IN PRADA

Medtem ko svet čaka, da Raf Simons in Miuccia Prada izdata kolekcijo Prada jesen/zima 2022, luksuzna modna hiša še naprej vznemirja s svojo najnovejšo kampanjo, v kateri ne nastopa nihče drug kot zvezdnik najnovejšega filma o Spider-Manu (Spider-Man: No Way Home) Tom Holland.

  

Morda se vam zdi, da je takšna uporaba slavnih osebnosti precej zastarela, toda Prada to dejansko počne zelo dobro. Modna revija FW22 je bila namreč oda Miucciini modni reviji FW12, na kateri so se med drugim predstavili Willem Dafoe, Gary Oldman, Adrien Brody in Tim Roth, vključno z Aso Butterfield, Kylom MacLachlanom in Jeffom Goldblumom.

No, danes, 10 let kasneje, je Holland najnovejši talent, ki se je pojavil v Pradini kampanji za kolekcijo pomlad/poletje 2022, ki se osredotoča na Pradino rdečo usnjeno jakno in srajco z navtično tematiko, pripravljeno za plažo. Kot pojasnjuje Prada, je cilj kampanje “ponovno kontekstualizirati figuro, svetovno znano po svojih vlogah akcijskega junaka … Holland tukaj postane utelešenje današnjega človeka Prada.

Več si lahko ogledate na fotografijah, izdelki pa so na voljo na KLIK.