TO JE RES ZADIG ON! IN TO JE RES ZADIG ONA!

IZ NOČI V DAN, ZGODBA O DVEH, VEDNO LJUBEZEN, 24 UR NA DAN, KOT DIŠAVE ZA ZALJUBLJENCE Z NOČNIM PARIZOM, VEDNO MLADA, ZADIG SVOBODA!

  

Saj veste, nočni Pariz. Njegove živahne sence. Njegova magnetna aura. Dnevni Pariz. Njegova bleščeča svetloba. Njegov kovinski sijaj. V živahnem vzdušju nočnega Pariza se dva svobodnega duha podata na pot svoje ljubezenske zgodbe. Želja, nagoni in hrepenenje nenehno eksplodirajo. Njuno strastno potovanje se konča ob jutranjem svitu. In njun vonj? Dišava s podpisom. Brezčasna. Iz dneva v noč. In iz noči v dan. This is really her! In This is really him! Nasprotujeta konvencijam. Drzna. Pogumna. Brez meja. Še nikoli ni bil vonj tako presenetljiv, tako močan. In to z dobrim razlogom saj nam Zadig&Voltaire danes v svoji zgodbi predstavlja dve intenzivni dišavi.

DIZAJN! Govorimo o kovinski fuziji Navdih? Zadig&Voltaire moda in življenjski slog. Očitno in kot vedno. Zmečkano usnje je eden od zaščitnih znakov pariške blagovne znamke.

Za izdelek This is really! je etiketa na steklenici okrašena z učinkom valjane kovine, ki ga poznamo pri oblikovanju Cécilie Bönström. Ikonični, brezčasni kosi, ki jih lahko nosite podnevi in ponoči. Poklon tej novi intenzivni dišavi, ves čas. V bleščeči noči dvojica simboličnih stekleničk This is! transparentno razkriva dišavo. Tukaj njune stranske razpoke izražajo novo sporočilo, dve sorodni duši, ki se v intenzivnem somraku združujeta do jutranjega svita. Osupljiva. Ikonična. This is really her! je osupljiva. Kovinski odtenki in rumena barva tekočine so navdihnjeni z lučmi Pariza ob mraku. Drzen. Neustavljivo privlačen. This is really him! je hipnotičen. Barvni poudarki srebrne in antracitne barve spominjajo na igro nočnih senc na najlepših stavbah prestolnice. In za oba, ime Zadig&Voltaire, razkrito na zunanji embalaži, je neskončno živo. Kot mantra, ki se poje ponoči. Embalaža za izdelek This is really!, ki je neposredno povezana s programom CSR na področju mode, imenovanim VoltAIRe, je bila zasnovana tako, da je njen vpliv na okolje čim manjši. Steklenica vsebuje 15 % recikliranega stekla, njena teža pa je bila zmanjšana za 13 %. Ovitek nima niti unče lastne teže. Kartonska embalaža je sestavljena iz materialov iz strogo nadzirane porabe s certifikatom FSCTM.

Olfaktivna igra kontrastov in tekstur

Kovinski odsevi. Igre svetlobe. Živahne sence. Na prelomu med dnevom in nočjo se nedvoumno uveljavlja dišavna energija. Z dišavama This is really her! In This is really him! podjetje Zadig&Voltaire razkriva intenzivne dišave kolekcije.

THIS IS REALLY HER! Parfumerka Sidonie Lancesseur

Edinstvena, kot nočni Pariz. Intenzivna, kot ljubezensko vznemirjenje. This is really her! poveličuje čutnost in drznost, tako podnevi kot ponoči. “Da bi vdihnila življenje temu dišavnemu učinku chiaroscuro, sem na vseh ravneh uporabila kontrast,” pravi Sidonie Lancesseur, parfumerka pri Robertetu. Vrhnje note svetlečega rožnatega popra, ki se skoraj iskri zaradi pikantnih sestavin akorda bazilike in vrtnice, so globlje zaradi rumovih jantarnih not. Osupljiv šopek vrtnic z izvirnimi kovinskimi odtenki v osrčju izzove ikonično kostanjevo aromo. Ta olfaktorična pustolovščina se zaključi z nenapornim vonjem pačulija in čutnostjo akorda vanilije. “Vrtnica v slogu This is really her! z izvirnimi svetlimi kovinskimi poudarki je poklon brezčasni eleganci Pariza in njegovi avantgardni plati. Medtem ko tople, lesne in jantarne note pričarajo pustolovski duh nočnega Pariza,” o ustvarjanju dišave izpove Sidonie Lancesseur.

THIS IS REALLY HIM! Parfumerka Nathalie Lorson

Brezmejen. This is really him! nasprotuje konvencijam. Njegovo edino pravilo? Zadigov način življenja. Nathalie Lorson, parfumerka pri Firmenichu, je osebno poskrbela za to.

“Ta nova magnetna dišava osvetljuje in ogreva sence pariške noči.” To nočno potovanje se začne z ovinkom, srečanjem med agrumi. Bleščeče note grenivke in limone se ob stiku z izvirno kovinsko aromo pomarančnih cvetov še bolj zatemnijo. Vse to je pred subtilnim lesnim vonjem Palo Santo, ogretim z jantarnimi notami, ki zapečati to nočno pustolovščino.

“Za dišavo This is really him! sem navdih črpala iz nočnega Pariza, iz njegovih praznovanj, ki trajajo do zgodnjih jutranjih ur. Igrala sem se s svetlobami in kontrasti svoje palete surovin. Globoke, skrivnostne barve noči se zrcalijo v bogastvu Ambrox®, medtem ko je jutranja zarja utelešena v očarljivem pomarančnem cvetu. Srebrni, kovinski odtenki dišavi dajejo ritem zabave, ki se nikoli ne konča,” o kreativnem procesu ustvarjanja dišave pravi Nathalie Lorson.

Fantastična pustolovščina v nočnem Parizu

V  kampanji This is really! sta ponovno sodelovala modela Maya Stepper in Mikkel Jensen iz Nemčije oziroma Danske. Prvi pogled, prvo srečanje, prva igra zapeljevanja … Tu se začne njuna zgodba. Idila, ki je vedno pristna, in kemija, ki je vedno popolna. Fikcija je ujela resničnost. Ker sta naša junaka v resničnem življenju pravzaprav ljubimca. Pravi par. Intenzivna ljubezenska zgodba. Ob utripajočih ritmih smo priča njunemu srečanju v nočnem Parizu. Zgodba v treh poglavjih. Drzna. Svobodna. Pristna. Pod utripajočimi lučmi kluba. Nočna iskriva toplota se stopnjuje. Kot zlata kovinska aura se valovi pod projektorji. Hipnotiziran ne more odvrniti pogleda od nje. Sveti kot svetilnik. Ko nihče ne gleda, mu v roko potisne svoj parfum, nato pa izgine v črno noč. Srečata se v Saint-Sulpice. Pustolovščina se lahko začne. Na svojem divjem potovanju po Parizu prispeta na otok Île Saint-Louis. Dan se poslavlja. Prvi sončni žarki so ju že dohiteli. Nočno potovanje se konča, ko se tema spremeni v svetlobo. Objem. Dišava proti dišavi. Še vedno zaljubljena. Še vedno skupaj. Tako zelo Zadig&Voltaire!