TEVA S PLEMENITO KOLEKCIJO

Teva je predstavila ponudbo obutve v počastitev Pride Month 2020. Kolekcija z mavričnimi barvami, ki jo sestavljajo živahni sandali za moške, ženske in otroke, je navdihnjena z uradno zastavo skupnosti LGBTQ+.

teva pride month rainbow sandals sandal pack release summer 2020 it gets better initiative lgbtq original universal flatform

Teva tokrat prvič predstavlja linijo Pride, ki bo še naprej na voljo vse leto tudi po tem, ko bo mesec ponosa minil. Blagovna znamka je zasnovala nekaj svojih najbolj priljubljenih silhuet z raznobarvnimi pasovi, med katerimi so otroški Hurricane XLT2, moški in ženski Original Universal ter ženske izdaje Midform Universal in Flatform Universal. Da bi podrobnosti zaključili z okolju prijaznim elementom, so bili trakovi celo narejeni iz 100-odstotne reciklirane plastike, pri čemer je seveda treba upoštevati trajnost.

teva pride month rainbow sandals sandal pack release summer 2020 it gets better initiative lgbtq original universal flatform

Da bi še bolj koristila skupnosti LGBTQ +, je Teva sodelovala tudi s projektom It Gets Better in bo neprofitni organizaciji donirala 20.000 USD.

Izdelke Teva si lahko izberete v spletni prodajalni uvoznika Logos Trend, več informacij pa dobite na KLIK.