TERENSKE ZMOGLJIVOSTI V KOMBINACIJI Z NEMŠKIM ŠIKOM

Pri nemškem avtomobilskem gigantu so pred nekaj dnevi predstavili svoj novi Mercedes-Benz razred C All-terrain.

  

Novi All-Terrain razreda C, ki je na voljo v 48 voltnih bencinskih ali dizelskih različicah z blagim hibridom, daje offroadu razkošno zasnovo z notranjostjo, ki bi jo pričakovali od nemškega proizvajalca, obenem pa vozilo npaja z veliko mero zmogljivosti. All-Terrain, daljši, širši in višji od karavana, je opremljen s plastično oblogo na blatnikih, kompletom edinstvenih odbijačev in celo faur sprednjo ploščo za bolj robustno estetiko.

Njegov standardni štirikolesni pogon 4MATIC je povezan s štiričlenskim sprednjim vzmetenjem z večjimi krmilnimi členki, blažilniki pa se lahko prilagodijo različnim površinam za bolj prilagodljivo vozno izkušnjo. Opremljen je tudi z dvema novima načinoma offroad: standardna nastavitev »OFFROAD« je primerna za makadamske in peščene ceste, medtem ko je način »OFFROAD+ z DSR« zasnovan za še bolj zahtevne terene ali ekstremne izlete.

Novi Mercedes-Benz C-razred All-Terrain je za zdaj na voljo izključno v Evropi, kmalu pa se bo po predstavitvi na mednarodnem avtomobilskem salonu v Münchnu septembra odpravil v prodajalne.