TAKŠNE ZVOČNE IZKUŠNJE ŠE NISTE DOŽIVELI!

Tretja generacija vrhunskih brezžičnih slušalk, ki vsako leto presenečajo z novimi podrobnostmi in tehnologijami, je bila dodana Louis Vuittonovi inovativni seriji Horizon Light Up. Slušalke v družino prihajo za zvočniki in pametnimi urami, te pa združujejo briljanten dizajn, vrhunsko izdelavo in izjemno zmogljivost za dokončanje natančno načrtovanega vrhunskega pametnega ekosistema. Za začetek je na voljo 5 modelov, ki bodo dostopni v celinski Kitajski, pri čemer je rdeč odtenek edina ekskluzivno omejena izdaja, štirje ostali modeli pa bodo dostopni celemu svetu.

  

Louis Vuitton je sicer leta 2019 prvič vstopil na trg brezžičnih slušalk in leta 2020 predstavil svojo drugo generacijo. Podjetje je od takrat predano izdelavi slušalk, ki so znane po vsem svetu, in ima tudi letos visoke cilje. Najnovejši model slušalk Louis Vuitton ohranja enako estetiko oblikovanja, torej, da so le te tako razkošne kot tudi v vlogi vrhunskega avdio spremljevalca, kjer koli ste. Hkrati se ponašajo z vrhunsko funkcionalnostjo, osredotočeno na uporabnika, nove slušalke pa letos ponudbi dodajajo barvo, ustvarjalnost in kakovost izdelave ter sledijo zvočniku Louis Vuitton Horizon Light Up in pametni uri.

Prepoznavna zasnova te kolekcije prikazuje iznajdljivost, ki odlikuje Louis Vuitton. Elegantne obline vintage ohiša časomera Tambour znamke Louis Vuitton so služile kot navdih za sodoben dizajn etuija za polnjenje slušalk, pri čemer uro in etui za polnjenje krasi pametni vzorec monograma Louis Vuitton. Ta bo z LED osvetlitvijo ozadja utripal z osupljivim učinkom preliva, ki spominja na kalejdoskop. Osvetlitev ozadja hkrati prikazuje nivo baterije, s čimer je efekt estetsko prijeten kot tudi uporaben. Po predstavitvi digitalnega svetlobnega učinka bodo kljub temu še vedno na voljo tri opozorilne lučke, ki bodo prikazovale življenjsko dobo baterije polnilnika in slušalk. Poleg tega slušalke posnemajo ukrivljeno dobro znano obliko ohišja ure Tambour, med tem ko pametni monogram Louis Vuitton krasijo polirani safirni zaključki.

Tokrat je Louis Vuitton sicer predstavil 5 različnih vrst slušalk Horizon Light Up, vključno s 3 vintage različicami in 2 stiloma omejene izdaje. Tri stalne izbire ponujajo naslednje sloge: tradicionalno mat črno teksturo z bronastimi poudarki, topel zlati ton za privlačno, vrhunsko estetiko, ki se lesketa kot diamanti in harmonično kombinacijo roza češnjevih cvetov in rožnato zlatih tonov. Dva modela iz omejene serije sta na voljo v naslednji estetiki: iz nerjavečega jekla z elegantnim vijoličnim in modrim prelivom, ki jima daje avantgardni videz ter kombinacija praznično rdeče in graciozno zlate, ki je posvečena kitajskemu novemu letu.

V škatli je priložena privlačna prenosna torbica za slušalke, ki služi tudi uporabnemu namenu. Ta tanek etui za slušalke ima zaponko, ki jo lahko pritrdite na torbico ali zanko za pas. Uporabnikovemu videzu doda kanček nepričakovane svežine in je varen za prenašanje med potovanjem. Ohišje za polnjenje je mogoče zapreti tako, da je slušalke v notranjosti moč videti skozi odprtino v ohišju. Tako polnilno ohišje kot same slušalke sta okrašena z vzorcem monograma Louis Vuitton. Ta prenosen, lahek etui za slušalke, edinstven na področju slušalk, dokazuje zavezanost Louisa Vuittona k vztrajnemu sledenju najsodobnejši tehnologiji. Celoten »energijski paket« omogoča celodnevno življenjsko dobo baterije in je na voljo kadarkoli in kadarkoli. Izdelava, uporabnost in estetska eleganca njegovega dizajna so izjemno uravnoteženi.

Ko slušalke Louis Vuitton Horizon Light Up enkrat vstavite v uho, se senzor za nošenje takoj aktivira in čudovita izkušnja se začne. Louis Vuitton namreč sodeluje z vodilnimi svetovnimi znamkami slušalk, kot je Master & Dynamic, da predstavi najnovejšo vrhunsko zvočno tehnologijo. Slušalke odlikujejo širok frekvenčni odziv, realistična in dobro uravnotežena reprodukcija originalnega zvoka ter vrhunsko hibridno aktivno odpravljanje šumov.

Prvotna različica slušalk

Sistem slušalk je tako prefinjen, druga pomembna prednost pa je odlična funkcija zmanjševanja hrupa v ozadju, ki zagotavlja jasno kakovost glasovnega klica. Desna slušalka hkrati ponuja večnamenski gumb za premor, preskakovanje skladb in sprejemanje klicev, leva pa ponuja gumbe za prilagajanje glasnosti in spreminjanje načinov nadzora hrupa. Druga vrhunska funkcija je večtočkovna tehnologija Bluetooth, ki lahko integrira uporabniško izkušnjo na dveh napravah hkrati. Uporabnik lahko na primer sprejme dohodni klic na pametnem telefonu, medtem ko uživa v glasbi na prenosniku. Slušalke so opremljene tudi s funkcijo “Ping my earphones”, ki jo lahko aktivirate z ustrezno aplikacijo Louis Vuitton Connect. Če se nekaj časa ne morete spomniti, kam ste shranili slušalke, lahko po potrebi uporabite to funkcijo, da slušalke oddajo zvok.

Slušalke Louis Vuitton Horizon Light Up so združljive z aplikacijo Louis Vuitton Connect, nadzornim centrom za vse pametne izdelke Louis Vuitton, in združljive z iOS, Android in HarmonyOS. Posledično lahko uporabniki nemoteno nastavijo in nadzorujejo pametne družinske izdelke Louis Vuitton, ki jih imajo.

Z lansiranjem slušalk Louis Vuitton Horizon Light Up se je začelo novo poglavje v vrhunskih luksuznih ušesnih brezžičn slušalk. Vseh zgornjih pet serij slušalk združuje koncept oblikovanja blagovne znamke in estetski slog ter seriji pametnih izdelkov Louis Vuitton dodaja še en izjemen izdelek z osupljivimi vizualnimi učinki in odlično kakovostjo zvoka. Slušalke Louis Vuitton Horizon Light Up bodo postale nov pametni artikel, ki bo navdušil ljudi, ki strmijo k modi, pa tudi ljubitelje visokokakovostne glasbe, ki jih navdušujeta vrhunska tehnologija in izvrstna izdelava.