ŠVICARSKO URARSTVO Z ZELENO DIRKAŠKO NOTO

V letu 2023 bo Maurice Lacroix še naprej tesno sodeloval z dirkaško ekipo Mahindra Racing. Na podlagi skupnih vrednot, zlasti želje, da bi svet naredili malo bolj zelen, podjetji z veseljem predstavljata nov časomer AIKON #tide Mahindra. Ta urbana ura, odeta v barve dirkalne ekipe in izdelana iz reciklirane plastike, pridobljene iz oceana, prispeva k temu, da je svet za vse vsaj malo boljši.

  

Urarski velikan Maurice Lacroix je bil sicer leta 2020 imenovan za uradnega časomerilca Mahindra Racinga, ustanovne ekipe svetovnega prvenstva formule E ABB FIA. To je dinamičen šport, ki se nenehno spreminja z napredkom tehnologije. Današnji popolnoma električni enoprostorci lahko dosežejo hitrost do 320 km/h in pospešijo od 0 do 100 km/h v manj kot 3 sekundah. Medtem ko Maurice Lacroix občuduje Mahindra Racing zaradi uspeha na stezi (23 stopničk in 5 zmag do danes), občuduje tudi okoljsko držo ekipe. Dirkalna ekipa dejansko aktivno promovira tehnologijo električnih vozil kot sredstvo za čiščenje neba in ublažitev učinkov podnebnih sprememb. Vrednote Mahindra Racinga torej sovpadajo z Mauriceom Lacroixom, zato sta podjetji sklenili dolgoročno partnerstvo.

Lani je tako švicarski urar predstavil svoj prvi model AIKON #tide, ki je bil izdelan iz predelane oceanske plastike. En primerek časomera AIKON #tide in njegova uporabniku prijazna embalaža uporabita 17 plastenk, kar pomeni 17 plastenk v oceanu manj. A ne skrbite, časomer AIKON #tide ima enake lastnosti kot preostali člani družine AIKON: švicarsko kakovost, natančno merjenje časa, urbani stil in visoko stilsko vrednost.

Okoljsko ozaveščeni podjetji sta tokrat spet združili moči, kar je doseglo vrhunec z izdajo nove ure AIKON #tide Mahindra, v barvah dirkalne ekipe in s številčnico, okrašeno z logotipom ekipe. Ta novi model, ki nadaljuje zgodbo #tide, je prav tako narejen iz reciklirane plastike in ima črno številčnico ter ujemajoče se 40 mm ohišje. Obroba je rdeča, na črnem gumijastem paščku pa najdemo logotip Mauricea Lacroixa ‘M’, ki je prav tako rdeč. Ura ponuja tudi drugi pas, tokrat iz rdeče gume s črnimi poudarki. Z Maisonovim sistemom Easy Strap Exchange je zamenjava enega traku za drugega preprosta in ne zahteva orodja.

Pokažite svoje barve kamorkoli greste, nosite AIKON #tide Mahindra in bodite del te neverjetne zgodbe o uspehu!