SUPER-TOVORNJAK, SUPER-ZVOK!

Prvi Pickupi GMC HUMMER EV 2022 so že pred časom zapustili tovarno ZERO, sedaj pa so je uradno začela tudi prodaja prvim strankam. Revolucionarni supertovornjak GMC predstavlja prvo od številnih potrošniških vozil, ki temeljijo na Ultiumu in bodo izdelana kot del vizije General Motorsa o popolnoma električni prihodnosti.

  

»Ta tovornjak smo pripeljali na trg s hitrostjo in okretnostjo ter GM pripeljali še korak bližje popolnoma električni prihodnosti,« je dejal predsednik GM Mark Reuss. “Z našo platformo Ultium kot osnovo za široko paleto aplikacij GMC HUMMER EV ponuja našim strankam vrhunsko zmogljivost in zmogljivost.”

Kot zanimivost, VIN 001 Pickup Edition 1 GMC HUMMER EV je bil 27. marca 2021 prodan na dražbi v hiši Barrett-Jackson po ceni 2,5 milijona dolarjev, izkupiček pa je bil namenjen fundaciji Tunnel to Towers, organizaciji, ustanovljeni v počastitev spomina na prvega posrednika 11. septembra. Stephena Sillerja. Fundacija gradi brezhipotekarne, dostopne pametne domove za najbolj prizadete veterane in zagotavlja brezhipotekarne domove za družine Gold Star in družine prvih posredovalcev, ubitih med opravljanjem dolžnosti. Več informacij je na voljo na:

GMC HUMMER EV sicer vodi prihodnjo proizvodnjo brezemisijskih vozil v GM-ovem montažnem centru Factory ZERO Detroit-Hamtramck, ki je bil prenovljen, nadgrajen in razširjen z naložbo GM v višini 2,2 milijarde USD.

Z lansiranjem Pickupa GMC HUMMER EV 2022 pa hkkrati Bose uvaja svojo prvo uporabo tehnologije za izboljšanje zvoka v električnih vozilih (EVSE), ki uporabnikom prvega povsem električnega supertovornjaka na svetu prinaša zvočne izkušnje brez primere. Tehnologija Bose EVSE je skupaj s prostorskim zvočnim sistemom Bose s 14 zvočniki del standardne opreme povsem novega GMC HUMMER EV.

Tehnologija EVSE pomaga GMC zagotoviti dinamičen zvočni odziv za voznika in potnike HUMMER EV. Tehnologija EVSE, zasnovana tako, da nadomesti večinoma tiho notranjost, ki je prisotna pri upravljanju električnih vozil, pošilja po meri zasnovane pogonske zvoke v kabino prek zvočnikov Bose, da izboljša akustično okolje. V kombinaciji z impresivno glasbo, ki jo zagotavlja zvočni sistem Bose, je notranjost GMC HUMMER EV kot nič drugega na današnji cesti.

“GMC HUMMER EV ponuja čutno vznemirjenje skupaj z neverjetno zmogljivostjo na cesti in izven nje,” je povedal Al Oppenheiser, glavni inženir pri GMC HUMMER EV. “Občutek zvoka je pomemben element in pri naših dolgoletnih partnerjih Bose smo se zatekli k strokovnemu znanju, ki nam je pomagalo uravnovesiti ustrezno raven akustične natančnosti, a ne ogroziti užitka skoraj tihe izkušnje EV.”

“Predstavitev naše najnovejše zvočne rešitve v izjemnem vozilu, kot je GMC HUMMER EV, je vznemirljiva in nagrajujoča,” je povedal Peter Kosak, podpredsednik korporacije Bose in vodja oddelka avtomobilskih sistemov Bose. “Sesti za volan tega supertovornjaka je preprosto osupljivo in komaj čakamo, da potrošniki občutijo in slišijo, kako je.”

Zvočno tehnologijo BOSE uporablja tudi izjemen novi Nissan Z Proto…