STVAR ODNOSA, NE SPOLA!

Ana Paula Bartolucci je del vinarske skupnosti CHANDON s sedežem v Mendozi v Argentini, ki je pri komaj tridesetih letih že prebila meje in postala najmlajša članica raziskovalno-razvojne ekipe za nove izdelke in prva vinarka, ki dela v CHANDON Argentina.

  

Ana Paula je študirala enologijo na Univerzi Don Bosco, eni najprestižnejših ustanov v Argentini, kjer je odkrila ogromno priložnosti, ki jih lahko ponudi industrija penin. Ana Paula se je pri komaj enaindvajsetih letih počutila odločno in si zaželela izkušenj iz prve roke ter opravila pripravništvo v kleti, preden je odpotovala v Južno Afriko in Španijo, da bi še dodatno razširila svoja obzorja.

CHANDON je Hiša penin, ki jo je leta 1959 ustanovil Robert-Jean de Vogue, pionir z vizijo, pogumom in zagonom, da na novo ustvari segment in prideluje izjemna peneča vina v deželah, za katere tega nismo vajeni. Danes se podjetje razteza na štirih celinah in si lasti kleti v Argentini, Kaliforniji, Braziliji, Avstraliji, na Kitajskem in v Indiji, zaradi česar radi rečejo, da so lastniki največjega penečega vinograda na svetu, ki je hkrati edini, v katerem sonce nikoli ne zaide. Na podlagi mreže sodelovanja šestnajstih vinarjev sedmih različnih narodnosti se Hiša zavzema za raziskovanje novih ozemelj, inovativnih metod in vedno radoveden pogled, ki z veseljem združuje raznolike dežele in ljudi. CHANDON odpira svet možnosti.

Leta 2017 je Ana Paula začela sodelovati s CHANDON in od takrat ustvarila več zanimivih inovacij – najnovejša je CHANDON Garden Spritz, ki je bila predstavljena lansko pomlad. CHANDON Garden Spritz, naravno okusno ravnovesje mehurčkov in pomarančne grenčice, brez umetnih arom ali barvil, kot osnovo uporablja izjemno penino CHANDON, ki ji doda edinstven in prefinjen pridih. Rezultat je prijeten, v celoti v Hiši ustvarjen »Vrtni liker«, ki je pristno ročno izdelan z uporabo lokalno pridobljenih, ročno nabranih pomaranč Valencia, pridelanih na trajnostni kmetiji brez pesticidov, in obogatenih z izbiro zelišč in začimb iz najboljših terroirjev na svetu. Fuzija, na kratko povedano, ustvarja preprost in naravno okusen aperitiv, pripravljen za pitje, ki pooseblja za Ano Pauline najljubše okuse Argentine.

Ustvarjalnost, inovativnost in pionirski duh so ključni za Ano Paulo. Navdahnjena s strastjo do popolnosti in predanosti, verjame, da je izstopanje v tej industriji stvar odnosa in ne spola.

Pri nas je nakup Chandon Garden Spritz možen preko podjetja Merit HP, več informacij pa lahko najdete na spodnji povezavi.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!