STOPITE V KORAK S ČASOM, DOBESEDNO

Rolexova ura Oyster Perpetual Yacht-Master vse od prve predstavitve leta 1992 vedno ostaja v koraku s časom in se s stilom odziva na potrebo po eleganci med gospodi in mornarji.

  

Ta različica, ki je bila predstavljena leta 2019 izključno v belem zlatu s premerom 42 mm, uživa novo osebnost z ohišjem, ki je prvič obdano z rumenim zlatom in je vodoodporno do globine 100 metrov. Topel odtenek dragocenega materiala se idealno združuje z dvosmerno vrtljivim okvirjem, opremljenim z graduirano mat črno keramično ploščo. To omogoča, kot poudarja proizvajalec, merjenje časa med dvema bojama na regati. Prav tako je primerno kombiniran z zapestnico Oysterflex, okrašeno z istim temnim tonom.

Na črno lakirani številčnici so simbolični kazalci in velike oznake ur, ki tvorijo urni krog, odeti v Chromalight. To je visoko intenzivna luminiscentna barva s podaljšano emisijo, ki zagotavlja optimalno čitljivost ur in minut v vseh svetlobnih pogojih. Kar zadeva datum ob 3. uri, ga poveča kiklopska lupa. Referenčni 226658, tako kot pri prejšnjih različicah, poganja močan kaliber 3235 s 70 urami rezerve moči. Opremljen je z nikelj-fosforjevim izhodom, neobčutljivim na magnetna polja. Tako kot vsi modeli Rolex ima tudi ta certifikat Superlative Chronometer. Spomnimo se, da ta samodejni mehanizem ponuja natančnost, izmerjeno na -2/+2 sekundi na dan.